20 березня Lenovo представить вбивцю Redmi Note 5

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Lenovo раніше вирішила відмовитися від випуску смартфонів під брендом Lenovo і приділила увагу бренду Motorola. Однак в Китаї смартфони Motorola продаються не дуже добре, тому було вирішено відродити бренд Lenovo. Так, віце-президент Lenovo і засновник ZUK Mobile в соцмережі Weibo поділився датою презентації смартфона Lenovo S5.

Апарат представлять вже 20 березня, і він повинен стати більш вигідним рішенням в порівнянні з Redmi Note 5 для китайського ринку. До слова, Redmi Note 5 покажуть в Китаї 16 березня, він отримає процесор Snapdragon 636 і 6 ГБ ОЗУ, як і його старший брат Redmi Note 5 Pro.

З огляду на той факт, що ZUK Z2 продавали на AliExpress за 5 тисяч гривень, при тому, що девайс оснащувався флагманським на той момент процесором Snapdragon 820, нас абсолютно не здивує більш привабливий цінник в порівнянні з Redmi Note 5.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

«З коробки» Lenovo S5 повинен працювати під управлінням оболонки ZUI, якій оснащувалися смартфони ZUK. Поки виникають питання до зовнішності апарату:

Бентежить товщина, якщо судити по фото вище. Девайс, за чутками, отримає 5,65-дюймовий дисплей з роздільною здатністю FHD + і співвідношенням 18:9, 8-ядерний процесор з частотою 2 ГГц, 3/4 ГБ ОЗУ і 32/64 ГБ флеш-пам’яті, подвійну фронтальну і 8-Мп основну камеру, а також акумулятор на 3000 мАг.

Виглядає апарат спереду слабкіше Redmi Note 5 за рахунок широких рамок зверху і знизу. Крім того, раніше в Мережі з’явилося фото Lenovo 5S, на якому задня панель апарату була виконана зі скла:

Можливо три варіанти: це один із прототипів, це зовсім інший смартфон або ж це одна з модифікацій S5.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.