Провал iPhone 14 Plus допоможе Apple заробити більше грошей

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Навряд чи для когось секрет, що новенький iPhone 14 Plus виявився дуже слабкою з погляду попиту моделлю. Чи жарт — пристрій, який мав замінити iPhone 13 mini, програв йому в популярності.

Але це, як виявилося, має свої плюси. Так, у той же час частка смартфонів Apple iPhone 14 Pro і iPhone 14 Pro Max вже збільшилася з 50% в початковому плані до 60%. І, на думку експертів, у майбутньому ця цифра сягне 65%.

З огляду на те, що на iPhone 14 Pro компанія заробляє більше, ніж на базових моделях, непопулярність Plus-версії грає їй тільки на руку.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нагадаємо, що раніше в Мережі з’явилася інформація про те, що iPhone 15 Ultra буде випущено в єдиному розмірі. Пристрій можна порівняти за розмірами з iPhone 14 Pro Max, при цьому його корпус може бути виконаний з титану.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.