Смартфони

Названа функція One UI 5 яка може змінити підхід до створення смартфонів

Share

OneUI 5 ще не вийшла, але вже викликає чимало інтересу навіть поза спільнотою любителів корейської марки. Фінальна версія вийде буквально через кілька років, але ми вже знаємо деякі її особливості і ось кілька днів тому компанія тизернула щось цікаве, на що просто не можна було не звернути уваги. Особисто мені ця функція здається, якщо не головною в оновленні, то, як мінімум, дуже важливою і не розповісти про неї просто не можна. Особливо якщо ви це пропустили, але чекаєте, коли вийде OneUI 5.

Нова функція One UI 5

Samsung нещодавно трохи дражнила нас тим, що ми можемо очікувати від Good Lock, коли він вийде з One UI 5. Компанія опублікувала у розділі спільноти свого корейського веб-сайту інформацію про нові функції Good Lock. Повідомляється, що програмне забезпечення для налаштування з функціями, адаптованими для One UI 5, буде випущено 24 або 25 жовтня .

Samsung Good Lock готує для нас нові функції ! Ви зможете детально налаштувати параметри камери, а також ділитися налаштуваннями Good Lock з друзями. Такі елементи соціалізації давно напрошувалися і тепер це поступово стає реальністю. Більше того, така поведінка може стати трендом, і за Samsung у масовому порядку потягнуться решта виробників.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Заплановані корейським виробником функції Good Lock включають нову можливість для користувачів та їх камер. Програмне забезпечення надасть можливість керувати докладними параметрами камери. Поки що складно сказати, що саме це буде і нам доведеться почекати, щоб усе побачити на власні очі. Samsung не пояснила це конкретно , а лише обмежилася натяком. Тому все, що маємо, це припущення.

Чи можна передати установки з одного телефону на інший

Good Lock також отримує функцію, яка дозволяє користувачам ділитися своїми налаштуваннями у додатку з друзями, що є гарною новиною для користувачів, які хочуть емулювати круте налаштування на чужому пристрої. Або просто зробити схожі фотографії без необхідності забивати налаштування вручну. Достатньо просто попросити когось поділитися ними. А в Мережі, напевно, з’явиться багато версій таких налаштувань , щоб кожен міг скачати їх для себе. Пофантазувавши ще далі, можна припустити, що їх взагалі можна буде продавати, якщо ви зможете намацати щось дійсно круте та унікальне.

Оновлення Good Lock також додасть деякі старі функції коду. Samsung прагне покращити функцію секундоміра на верхній панелі Quick Star та функцію дати у рядку стану. Це також покращить зміну кнопки кнопки панелі завдань Nav Star і деякі інші речі. Оновлення Good Lock також розширить ClockFace для планшетів. Втім, планшети південнокорейської компанії далеко не так поширені, як її смартфони. Тому зміни для смартфонів лінійки Galaxy значно важливіші та цікавіші.

Коли вийде One UI 5

Samsung недавно подробно рассказала об One UI 5 на базе Android 13 , а також заявила, що оновлення має з’явитися найближчими тижнями. Так як до релізу залишається все менше часу, про деякі речі ми можемо вже зараз говорити з великою впевненістю. Наприклад, що One UI 5 надасть користувачам повністю персоналізований досвід.

У будь-якому випадку чекати залишилося недовго і вже найближчим часом ми зможемо ознайомитися з усіма нововведеннями особисто, буквально доторкнувшись до них. Ми вже писали окремо про те, які смартфони отримають One UI 5 і коли саме це станеться. Але приємно радує одне — цього року багато моделей отримають оновлення, а отже, користувачів нової версії операційної системи стане ще більше. А це не тільки привід порадіти за власників смартфонів, а й багаті можливості для виправлення помилок, які будуть неминуче в новій ОС. Що більше даних, то швидше виправляються помилки. Втім, це вже зовсім інша історія.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Митник Михайло

За 33 роки встиг зібрати невелику колекцію гаджетів Apple, обзавестися кількома лімітованими консолями. На "iTechua" ділюся виключно найкращими пропозиціями на придатні девайси, якими користуюся сам.

Опублікував
Митник Михайло
Tags: One UI
  • Останні записи

    Камера iPhone 16 Pro отримає п’ять основних оновлень, включаючи 6-кратний телеоб’єктив

    Майбутній випуск висококласних флагманів Apple, iPhone 16 Pro і 16 Pro Max, викликає значний ажіотаж,…

    29.04.2024

    Meizu 21 Note з камерою на 50 Мп показали на живих фотографіях

    Незважаючи на заяву компанії Meizu про вихід з бізнесу смартфонів, в мережі з'явився ще один…

    29.04.2024

    “Київстар” змінює тарифи: які будуть оновлені

    Мобільний оператор "Київстар" анонсував зміни у 2-х своїх тарифах. Оновлення стосуються домашнього інтернету в рамках функції Суперсила.…

    29.04.2024

    HTC випустить новий смартфон на Snapdragon 7 Gen 3 (фото)

    Смартфони HTC давно перестали бути масовими, але зникати з ринку не збираються. У Geekbench засвітилася…

    29.04.2024

    iOS 18 стане найбільшим оновленням для iPhone

    За чутками, iOS 18 стане найбільшим оновленням для iPhone, в якому Apple інтегрує штучний інтелект…

    29.04.2024

    Розкрито нову інформацію про суперфлагман Samsung Galaxy S25 Ultra

    Інформацією про смартфон поділився мережевий аналітик під псевдонімом Sawyergalox. За словами інсайдера, південнокорейський техногігант вирішив…

    29.04.2024