Categories: Смартфони

Експерти назвали десятку бюджетних «вбивць» iPhone X

Share

Ювілейний гаджет від компанії Apple – iPhone X – був відпущений у вільне плавання в минулому році. На превеликий жаль багатьох фанатів бренду, ювіляр не виправдав очікувань і якістю нікого не здивував. Більш того, експерти назвали більш десяти бюджетних смартфонів, які претендують на звання справжніх «вбивць» девайса від Apple.

Багато компаній поставили собі за мету випустити дешеві «клони» десятої моделі «яблучного» смартфона, чим практично «добили» Apple. Економічні гаджети з аналогічним набором опцій і схожим дизайном презентували на виставці MWC-2018. Головними «кілерами» iPhone X стали пристрої від бренду Huawei. Моделі P20 і P20 Pro оснастили штучним інтелектом і впровадили в нього чіп Kirin 970. Ще один в «яблучну» модель прибили представники Asus і їх апарати Zenfone і 5Z. У продаж ці пристрої надійдуть на початку цього літа і будуть продаватися по 480 доларів, що в кілька разів менше вартості десятого айфона. А в квітні пройде презентація UMIDIGI Z2 і One, які будуть коштувати і того менше – 300 доларів. Разом з привабливою ціною гаджети отримали дактилосканер підтримку LTE і можливість бездротової зарядки.

Про свої «телефонні» амбіції заявили і в Ulefone. Свої гаджети T2 Pro, T2 і X виробники оснастили відмінним IT-комплектом і конкурентними камерами Elephone A4 Pro вже багатьох зацікавив низькою ціною до якої додадуть непогані ТТХ. Однак головними суперниками десятої генерації iPhone аналітики вважають потужний Doogee V; Oukitel U18 і U19 за 170 доларів, а також Vivo V9; Leagoo S9 за 150 доларів. При такій скромній ціні він здивує власника опцією розпізнавання особистості.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

Опублікував
Скарбик Павло
  • Останні записи

    Bitcoin під загрозою глобального контролю з боку регулюючих органів

    Метт Коралло, один із провідних розробників Bitcoin, попереджає про майбутнє глобальне регулювання провідної блокчейн-мережі. На…

    16.05.2024

    Нові iPad Pro постачаються з кабелем USB-C відповідного кольору

    Сьогодні день запуску M4 iPad Pro, тож користувачі починають розбирати новий iPad і відчувати його…

    15.05.2024

    Компанія Vodafone запускає власну версію штучного інтелекту: що зміниться для абонентів

    Один з найбільших мобільних операторів України поділився цікавою інформацією. Виявляється, що компанія протягом тривалого періоду…

    15.05.2024

    Apple анонсувала нові опції в iOS 18

    Apple почала тизерити нові функції, які стануть доступними на смартфонах після виходу iOS 18. Поки…

    15.05.2024

    У iOS 18 можна буде запускати програми голосом, причому без участі Siri

    Однією з найцікавіших функцій iOS 18, яку Apple анонсувала сьогодні, стане можливість запуску додатків або…

    15.05.2024

    Помилка в iOS 17.5 призводить до появи старих видалених фотографій

    На Reddit почали з'являтись повідомлення про те, що в останньому оновленні iOS 17.5 з'явилася помилка,…

    15.05.2024