Новий топовий смартфон від HONOR про який ще мало хто знає

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Останнім часом суббренд Honor не може похвалитися настільки великою кількістю топових девайсів, ніж раніше. Безперечно вони, звичайно ж, є, але далеко не така кількість, як два-три роки тому.

Сьогоднішня стаття буде, якраз про один із таких винятків. У ній я розповім про найкрутішу новинку HONOR X40 GT. Давайте розберемо його характеристики і так само торкнемося всіх плюсів і мінусів.

Комплектація

Купуючи смартфон в комплекті, ви отримаєте блок для швидкої зарядки, шнур USB Type-C, документація, скріпка для SIM картки, найпростіший силіконовий чохол і власне сам смартфон. Грубо кажучи, комплект стандартний.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Зовнішня складова та дисплей

Ззаду нас зустрічає дуже цікавий дизайн, що дуже нагадує дизайн багатьох ігрових смартфонів. Попереду ви можете спостерігати IPS дисплей діагоналлю 6,8 дюймів з FullHD+ роздільною здатністю і частотою оновлення цілих 144гц. Хоча це навіть не флагманський устрій.

Потужність та пам’ять

Потужність це те, чого в нього хоч відбавляй. Тут встановлений дуже потужний процесор SnapDragon 888, що набирає в Antutu цілих 800 000 балів. Тобто найважчі ігри цей девайс тягтиме ще мінімум років зо три, а то й чотири, навіть без натяку на якісь лаги та підвисання. Що стосується пам’яті, то є дві версії на 8/256 ГБ та 12/256ГБ.

Камери та ємність акумулятора

Камери хоч і не є максимально сильною стороною цього смартфона, але вони також на дуже високому рівні. Тут є три основні камери на 50+2+2 Мпікс та фронталка на 16 Мпікс. Якість фото та відео більш ніж на пристойному рівні, хоча в одній ціновій категорії назвати X40 GT, мабуть, буде не зовсім правильно. т.к щодо камер конкурентів буде навалом. Акумулятор тут встановлений на 4800 mah, що цілком непогано.

Корисні функції та ціна

З корисних функцій можу виділити наявність модуля NFC і швидкої зарядки на 66W. Вона заряджає смартфона вже 90% трохи більше ніж за півгодини, що не може не тішити. Роз’єм 3,5мм тут, на жаль, відсутній. Що стосується ціни: 

  • Honor X40 GT з 8 ОЗП та 256 ГБ флеш-пам’яті – 278 доларів;
  • Honor X40 GT з 12 ОЗП та 256 ГБ флеш-пам’яті – 320 доларів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.