Нові iPhone — найкращі за автономністю та найгірші за часом зарядки

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
На презентації модельного ряду iPhone 14 компанія Apple багатообіцяюче висловилася про автономність смартфонів. Китайська компанія Huangjia Evaluation перевірила це і підтвердила – у рейтингу найкращих мобільних пристроїв з автономності топ-3 займають виключно смартфони Apple. 

На першому місці опинився iPhone 13 Pro Max з результатом 9 годин 3 хвилини, за ним іде iPhone 14 Plus з часом автономної роботи 8 годин 57 хвилин, а замикає трійку iPhone 14 Pro Max, яка пропрацювала 8 годин 31 хвилину.

Далі йдуть Android-смартфони. Четверте місце посів Realme GT2 Master Explorer Edition з часом роботи 8:00 22 хвилини, на п’ятому місці розташувався iQOO 10 Pro з результатом 8:00 20 хвилин. З повним рейтингом можна ознайомитись тут . 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

При цьому смартфони Apple провалилися по швидкості зарядки. За отриманими результатами, у цьому показнику еталоном виявився iQOO 10 – він заряджається лише за 11 хвилин. Найгіршим із 57 смартфонів виявився iPhone 13 Pro Max – йому потрібно близько двох годин (118 хвилин). 

А решта моделей iPhone розмістилася в цьому рейтингу з 50 по 56 місце. Найкращий із найгірших — iPhone 14 Pro, йому потрібно 90 хвилин на зарядку. Далі розташовуються iPhone 13 mini, iPhone SE 3, iPhone 14 Pro Max, iPhone 13, iPhone 14, iPhone 14 Plus. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.