Смартфони

ТОП-5 найкращих смартфонів Samsung у 2022 році

Share
Час читання: 4 хв.

Samsung – один із найбільш затребуваних виробників смартфонів у всьому світі. Його асортимент щорічно поповнюється масою нових моделей смартфонів у різних цінових сегментах. 2022 рік не став винятком і бренд випустив майже два десятки нових моделей. Про п’ятірку найкращих із них і піде мова нижче.

Samsung Galaxy M23

Бюджетний девайс, випущений у березні 2022 року. Агрегат має наступний перелік відмінностей:

  1. Великий екран з високою частотою оновлення в 120 Гц.
  2. Якісна надширококутна камера.
  3. Привабливий та практичний дизайн.
  4. Енергоефективний, але продуктивний чіпсет.
  5. Непогані запаси пам’яті та ємна батарея.

Пристрій функціонує на основі операційної системи Android 12. З коробки її розмір складає всього 15 гігабайт. Вбудована пам’ять смартфон має цілих 128 гігабайт, а ємність його ОЗП дорівнює 4 ГБ.

Модель отримала незнімну батарею на 5000мАг. Опція швидкого заряджання підтримується. Основна камера пристрою складається з трійки об’єктивів:

  1. Головний 50-мегапіксельний модуль із фазовим автофокусом.
  2. Надширококутний об’єктив на 8 мегапікселів з кутом огляду 123 градуси.
  3. Часопролітний 2-мегапіксельний модуль.

Фронтальна камера одержала об’єктив дозволом на 8 МП. Її функціонал дозволяє здійснювати запис відео у Full HD при 30 FPS.

Samsung Galaxy M13

Недорога модель із бюджетного цінового сегменту, представлена ​​громадськості у червні 2022 року. Колірних рішень у смартфона кілька:

  1. Помаранчевий.
  2. Синє.
  3. Зелене.

Смартфон є дуже великим. Його габарити складають: висота – 165мм, ширина – 76мм, ширина – 8.4мм. Вага девайсу середній – 192 грами. Бічні рамки корпусу та кришка були виконані із пластику, фронтальна частина покрита склом.

Екран телефону, що виготовлений за PLS TFT технологією, має діагоналлю на 6.6 дюйма при роздільній здатності 1080 на 2408 пікселів. Точкова щільність дисплея знаходиться на середньому рівні – 400 пікселів/дюйм.

На лицьовій стороні під екран відведено 82.7% від усієї площі. Пікова яскравість дисплея дорівнює 445 ніт. Усередині гаджета знаходиться чіпсет власного виробництва бренду марки Samsung Exynos 850, який працює на частоті не вище 2000 МГц.
Об’єми пам’яті у апарата наступні: 4 ГБ ОЗП та 64/128 ГБ ПЗП. У лотку є слот для картки пам’яті до 1 ТБ. Смартфон працює на Android 12, розмір якої із коробки складає всього 9 гігабайт.

Samsung Galaxy M53

Приваблива модель із середнього сегменту, що має відмінне співвідношення ціни та якості. Випускається пристрій у кількох колірних рішеннях:

  1. Синім.
  2. Зелений.
  3. Коричневий.

На фронтальній частині корпусу знаходиться великий Super AMOLED дисплей з круглим вирізом для фронтальної об’єктива камери, який знаходиться у верхній області екрану по центру. Зазори по периметру навколо дисплея мінімальні з усіх боків.

На звороті корпусу можна побачити злегка виступаючий блок з набором об’єктивів задньої камери, що має квадратну форму. Під ним знаходиться тильний світлодіодний спалах.

Запаси пам’яті телефону становлять: 6 гігабайт оперативної пам’яті та 128 гігабайт постійної. Інших конфігурацій не передбачено. Також мобільним пристроєм підтримуються карти пам’яті одного терабайта.

Як операційна платформа використовується Android 12.0 версії, розмір якої досягає 14 гігабайт. Залежно від регіону, модель може мати модуль NFC для безконтактної оплати, так і продаватися без нього, що слід враховувати при покупці.

Гаджет отримав 4-об’єктивну основну камеру роздільною здатністю 108+8+2+2 мегапікселів. Можливість запису в 4К є, але тільки при 30 кадрах в секунду. У роздільній здатності 1080р можна знімати при 60 FPS.

Samsung Galaxy A33 5G

Ще одна модель середнього класу, що відрізняється непоганим балансом якості та ціни. Апарат надійшов у продаж навесні 2022 року. Основні особливості наступні:

  1. Super AMOLED екран на 90 Гц.
  2. Ступінь захисту IP67.
  3. 25-ватний комплектний адаптер живлення.
  4. Підтримка мереж 5G.
  5. Камера на 48 МП із оптичною стабілізацією.

Пристрій має високий рівень автономної роботи, що забезпечує акумулятор на 5000 мАг. Час повної зарядки девайса становить лише 1 годину 15 хвилин. За півгодини гаджет заряджається до 50%.

Також модель отримала непогану фронтальну камеру з 13-мегапіксельною матрицею, яка дозволяє здійснювати зйомку відео у 4К при 30 FPS. Такі можливості запису відео пропонує і основний об’єктив задньої камери.

Samsung Galaxy A13

Смартфон бюджетного сегменту представлений у березні 2022 року. Пристрій має такі особливості:

  1. Великий дисплей з відмінним запасом яскравості.
  2. Стильний та лаконічний дизайн.
  3. Наявність модуля безконтактної оплати придбань.
  4. Робота на базі останньої версії Android (12.0).
  5. Відмінний рівень автономності.

Гаджет був забезпечений 4-об’єктивною тильною камерою роздільною здатністю 50+5+2+2 мегапікселів. Непоганою є і одинарна фронталка на 8 мегапікселів, що робить якісні селфі з гарним промальовуванням.

Об’єм ОЗП може становити 3, 4 або 6 гігабайт, а ємність сховища – 32, 64 або 128 гігабайт. Карти пам’яті підтримуються, максимальна їхня ємність обмежена 1 ТБ. Процесором телефону став Samsung Exynos 850, що має в арсеналі 8 ядер марки Cortex-A55, здатних розвивати робочу частоту до 2000 МГц.

Лужна Софія

Глибокі знання та досвід Софії у сфері технічної підтримки зробили її надійним помічником у вирішенні проблем, а пристрасть до технологій спонукала її ділитися своїми знаннями з іншими за допомогою свого контенту. Як людина, яка щодня працює над усуненням проблем і навчає своїх користувачів користуватися всіма доступними інструментами, маючи лише обліковий запис Google, її висвітлення новин, як правило, зосереджене на наданні читачам більш зручної для користувача точки зору та деяких менш відомих цікавинок на цю тему.

Опублікував
Лужна Софія
Tags: Samsung
  • Останні записи

    Керівник OpenAI: штучний інтелект покращить життя кожного

    Генеральний директор OpenAI, компанії, що відома створенням чат-бота ChatGPT, Сем Альтман поділився своїм баченням майбутнього…

    24.09.2024

    Nothing Ear (Open) офіційно дебютували: стильний дизайн і до 30 годин автономності

    Компанія Nothing офіційно презентувала нові бездротові навушники Ear (open). Як видно з назви, це модель…

    24.09.2024

    Власники iPhone 16 знайшли унікальний спосіб як його покращити

    Користувачі нових айфонів в мережі діляться цікавим лайфхаком — вони використовують звичайні шкарпетки для своїх…

    24.09.2024

    Samsung Galaxy S25 Ultra протестували у Geekbench

    Нещодавно були проведені перші тести нового смартфона Samsung Galaxy S25 Ultra, результати яких виявилися несподіваними.…

    24.09.2024

    Новий Motorola Razr 50s офіційно представлений

    Компанія Motorola у червні цього року представила моделі Razr 50 та Razr 50 Ultra. Тепер…

    24.09.2024

    Вибух навушників Samsung призвів до втрати слуху у дівчини

    На одному з форумів південнокорейської компанії Samsung з’явився незвичний пост зі скаргою. 24-річний чоловік розповів,…

    24.09.2024