Google може випустити Pixel 7a вже найближчим часом

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Смартфон Google Pixel 7a може вийти раніше, ніж його можна було б очікувати. Amazon вже дозволяє користувачам передплатити інформацію, пов’язану з анонсом Pixel 7a. 

Нагадаємо, Pixel 6a дебютував у липні, і новинку можна було б очікувати лише влітку. Однак якщо ситуація з сайтом Amazon не є звичайною помилкою, Pixel 7a може вийти набагато раніше, ніж через рік після попередника.  

Більш того, Amazon говорить про Pixel 7a Family, вказуючи таким чином на те, що моделей буде більше за одну. Ми вже бачили такий підхід Google раніше, але тоді він був обумовлений насамперед підтримкою 5G, зараз всі актуальні моделі Pixel підтримують мережі п’ятого покоління. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Враховуючи, що вже були чутки про вихід Pixel 7a на початку 2023 року, можливо, Amazon справді знає про це більше. До того ж, як ми згадували днями, Google вирішила набагато активніше розвивати свій мобільний напрямок, так що, можливо, ранній запуск Pixel 7a є частиною нових планів компанії.

На жаль, жодних подробиць про Pixel 7a поки немає. Враховуючи параметри Pixel 6a, очікується, що новинка буде компактною за сучасними мірками і отримає SoC Tensor G2.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.