ZTE Nubia N3: представлений конкурент Xiaomi Redmi 5 Plus

Nubia – суббренд ZTE – представив вчора один цікавий гаджет в Китаї. Йдеться про Nubia N3. Девайс отримав акумулятор на 5000 мАг і 5,99-дюймовий дисплей з здатністю 2160 x 1080 пікселів і співвідношенням сторін 18:9.

Також відзначимо процесор Snapdragon 625, з підтримкою швидкої зарядки на 18W. Апарат має 4 ГБ оперативної пам’яті і 64 ГБ ПЗУ, підтримку microSD-карт, а «з коробки» девайс працює під управлінням Android 7.1 Nougat. На задній панелі розташувалася подвійна камера (роздільна здатність залишається невідомою), а на передній – 16-Мп модуль.

Продажі пристрою стартують 24 березня, всього буде доступно 3 кольори: чорний, золотий і червоний. Дані по вартості поки не розкриваються.

Як можна помітити, пристрій майже повністю повторює Xiaomi Redmi 5 Plus. Винятком може стати тільки акумулятор, в 5 Plus він менший на 1000 мАг. Крім того, за відчуттями дисплей в Nubia N3 займає більшу частину передньої панелі.

Але, звичайно, головною відмінністю повинна стати ціна. З огляду на популярність лінійки Redmi, ZTE повинна сильно здивувати саме вартістю, тому що при однаковій ціні більшість, швидше за все, виберуть саме Xiaomi за рахунок кращої підтримки і популярності продуктів компанії.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.