Що вміють 200 Мп смартфони Xiaomi та Motorola, чого не зможе Samsung Galaxy S23 Ultra

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Вже кілька місяців інсайдери активно зливають інформацію про те, що Samsung Galaxy S23 Ultra отримає модуль основної камери 200 Мп.

І якщо на початку літа це когось могло здивувати, то з появою подібних девайсів від Xiaomi та Motorola сенсор з такою високою роздільною здатністю не те щоб вражає.

Тепер причин для захоплення залишилося ще менше. За словами авторитетного інсайдера під ніком Ice Universe, Galaxy S23 Ultra не зможе робити 50 Мп фото – лише 12 і 200 Мп. Для порівняння, 200 Мп смартфони Xiaomi та Motorola вміють робити знімки роздільною здатністю 50 Мп.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нагадаємо, що раніше також в Мережі з’явилася інформація про встановлення в майбутній топовий флагман Samsung акумулятора на 5000 мАг, AMOLED-дисплея з роздільною здатністю 2К+ та процесора Snapdragon 8 Gen 2 у ряді країн.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.