Motorola скасовує смартфон Moto X5 і скорочують Moto Mods

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Відповідно до джерел і людям, знайомим з внутрішніми справами Motorola, компанія скасувала Moto X5 і, як повідомляється, скорочує кількість модів, які вона розробляє, згідно з новим звітом від Android Police. Крім того, повідомляється також, що Motorola також скорочує свою команду розробників Motorola в Чікаго.

Moto X5 є наступником Moto X4, який був запущений в минулому році. Інформація про дизайн і характеристиках Moto X5 з’явилася в січні, за цими даними він повинен був володіти 5,99-дюймовим тонким безрамковим дизайном і першокласним стилем iPhone X. Lenovo, якій належить Motorola, заявила, що перетворить Motorola в прибуткову компанію за два роки, але не зуміла, а також скоротила глобальну робочу силу і присутність Motorola, але, незважаючи на зусилля, компанія ніколи не отримувала прибуток на глобальних ринках.

У доповіді стверджується, що Motorola поки що обмежить свою увагу на телефони E, G і Z. Хоча є шанс, що Moto X повернеться в якийсь момент в майбутньому, на даний момент він виглядає малоймовірним. Крім того, йдеться про те, що Motorola буде дуже урізати свою розробку Moto Mods, замість цього дотримуватися продуктів, які, на її думку, можуть фактично принести прибуток. Motorola відмовилася коментувати цю проблему ….

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.