Названо 10 найкращих смартфонів з великим екраном

Не дозволяйте нікому говорити вам, що розмір не має значення – це найкращі телефони з великим екраном, які ви можете купити сьогодні.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Раніше телефони були маленькими — перший iPhone мав лише 3,5-дюймовий дисплей, який сьогодні виглядає до смішного крихітним. iPhone 13 Pro Max 2021 оснащений колосальним 6,7-дюймовим дисплеєм, і це не єдиний телефон з великим екраном. Насправді Apple відносно запізнилася на велику телефонну вечірку.

Можливо, ви чули термін «фаблет», який є поєднанням слів «телефон» і «планшет». Якщо ви чимось схожі на нас, ви також можете віддати перевагу постійному використанню телефону з великим екраном, замість того, щоб вдаватися до планшета в певних ситуаціях.

1. Samsung Galaxy Z Fold 3 — найкращий смартфон

Є безліч удосконалень, якими Galaxy Z Fold 3 перевершує свого попередника; з більш чистим та міцним дизайном, який якимось чином поєднує водонепроникність, розширений набір функцій (включаючи підтримку S Pen) та нижчу початкову ціну.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Хоча обробка, ігри та продуктивність камери можуть бути не найкращими в галузі, Samsung Galaxy Z Fold 3 фокусується на тому, щоб зробити докладну концепцію більш досяжною, не приносячи жодних реальних жертв у конкретній області.

Що дійсно підкреслює Fold 3 в цій зростаючій категорії продуктів, так це те, що створювати досвід для складних форм-факторів складно, і прямо зараз Samsung є основною рушійною силою, яка робить все простіше.

2. Samsung Galaxy S22 Ultra – дуже універсальний

У той час як S21 Ultra балувався функціями, подібними до Note, Galaxy S22 Ultra, безсумнівно, є повноцінним наступником Note 20 Ultra 2020 року у всьому, крім назви.

Дизайн помітно відрізняється від інших пристроїв лінійки Galaxy S22 (тобто дуже схожий на Note) та має вбудований стілус S Pen, який розширює функціональні можливості порівняно з більшістю конкурентів, особливо з погляду продуктивності.

Незважаючи на знайоме апаратне забезпечення камери, оновлення, зроблені Samsung, роблять її однією з найкращих систем у будь-якому телефоні прямо зараз; з основним 108-мегапіксельним об’єктивом, підкріпленим надширококутним об’єктивом та двома телеоб’єктивами з різними рівнями збільшення – з покращеними характеристиками збільшення порівняно з попередніми моделями.

Великий 6,8-дюймовий дисплей LTPO AMOLED забезпечує як високу роздільну здатність WQHD+, так і адаптивну частоту оновлення до 120 Гц, а довгострокова підтримка програмного забезпечення, яка перевершує навіть Google Pixels, завершує вражаючий перелік плюсів.

3. Google Pixel 6 Pro – фантастична камера

Google струснув ситуацію в 2021 році: Pixel 6 та Pixel 6 Pro дебютували з новим кремнієм Tensor компанії та оновленим інтерфейсом Android 12, а також із абсолютно новим дизайном та деякими значно покращеними камерами.

Незважаючи на відмову від умовного позначення “Pixel XL” пару поколінь назад, 6 Pro – це, безперечно, великий телефон з приголомшливим OLED-дисплеєм QHD + з вигнутими краями, який вперше в серії робить перехід до вищої частоти 120 Гц плавним. Частота оновлення (як і його прямих конкурентів у лінійці iPhone 13 Pro).

Система камер також заснована на новому основному датчику 50 Мп, який має вражаючий динамічний діапазон і демонструє нові розумні функції, такі як Magic Eraser і надійне Face Unblur. Він також підтримується як понад широкою 12-мегапіксельною камерою, так і перископічною 48-мегапіксельною об’єктивом з 4-кратним оптичним зумом; це далеко від старого один сенсорний підхід лінійки Pixel до фотографії.

Tensor не дуже добре конкурує з конкурентами, але в реальному світі пропонує більш ніж достатньо потужності для роботи з найвибагливішими мобільними додатками та іграми, а також може похвалитися спеціальним набором навичок для машинного навчання та завдань ШІ, в яких відстає конкуруючий кремній.

Величезна батарея ємністю 5003 мА.год також забезпечує найкращий час автономної роботи на Pixel, навіть якщо швидка зарядка трохи заважає.

4. iPhone 13 Pro Max – чудовий універсал

iPhone 13 Pro Max може похвалитися тим же розміром екрану та роздільною здатністю, що і його попередник, але з одним важливим оновленням: тепер він підтримує технологію 120 Гц (яку Apple називає «ProMotion»), що, нарешті, приводить його у відповідність до конкурентів Android .

Більш широке співвідношення сторін, прийняте Apple, означає, що, хоча деякі пристрої Android мають великі дисплеї на папері, мало хто здається таким великим, особливо якщо врахувати квадратні сторони. Це означає, що 13 Pro Max – це безперечно пристрій для двох рук, але він сподобається тим, хто любить додатковий простір на екрані.

В іншому випадку ви отримаєте всі найкращі характеристики, які ви очікуєте від останнього флагмана Apple, а також довгоочікуване оновлення часу автономної роботи, яке, нарешті, максимально використовує простір для багатоденного пристрою.

5. Oppo Find X5 Pro – чудова камера

Oppo Find X5 Pro – феноменальний телефон за будь-якими мірками. 6,7-дюймова 10-бітна панель QHD+ з частотою 120 Гц — один з найкращих дисплеїв у будь-якому телефоні на даний момент, і Oppo доповнює його 80-ватною дротовою і 50-ватною бездротовою зарядкою, батареєю ємністю 5000 мА/год і камер з датчиками 50 Мп на обох сторонах. Основний та надширококутний об’єктиви.

Вам доведеться жити без перископічного зум об’єктиву – телеоб’єктив тут є нікчемним 2-кратним зумом – але результати для всіх трьох задніх об’єктивів виняткові. Дизайн також унікальний завдяки плавно похилому модулю камери, вбудованого прямо в керамічний корпус телефону.

З точки зору чистої продуктивності Find X5 Pro також складно перевершити, враховуючи все перераховане вище, а також чіп Snapdragon 8 Gen 1, 256 ГБ пам’яті і 12 ГБ ОЗП. Ви просто маєте бути готові заплатити ціну, так як це не дешево.

6. Xiaomi 12 Pro – універсальний

Xiaomi 12 Pro дуже багато переваг, але це пов’язано з парою серйозних недоліків.

Він відрізняється елегантним стриманим дизайном, гарним дисплеєм у поєднанні із чотирма динаміками, а чіп Snapdragon 8 Gen 1 забезпечує вражаючу продуктивність. Здебільшого система камер теж відмінна, не найкраща у своєму класі, але хороша.

На жаль, час автономної роботи – явний недолік, який можна виправити за допомогою оновлень, але зараз це засмучує.

7. Xiaomi 11T — найкраще співвідношення ціни та якості

Модель 11T є переробкою середнього рівня флагмана Xiaomi Mi 11 з початку 2021 року. Модель 11T оснащена аналогічним чіпсетом Snapdragon 888 вищого рівня та іншими особливостями, такими як потужна 108-мегапіксельна камера, але це за значно нижчою ціною.

Йому не вистачає вражаючої надшвидкої зарядки 120 Вт, як у його брата з маркою Pro, але він, як і раніше, підтримує високі швидкості 67 Вт, на які не варто звертати уваги.

Дисплей Full HD+ AMOLED з діагоналлю 6,67 дюйма та частотою 120 Гц захищений склом Gorilla Glass Victus, а швидкість відгуку на дотик 480 Гц та стереодинаміки означають, що 11T також відмінно підходить для ігор.

8. Nubia Red Magic 7 – найкращий для ігор

Незважаючи на те, що це лише незначне оновлення Red Magic 6S Pro від 2021 року, Red Magic 7 виходить за рамки можливого, ставши одним з перших ігрових телефонів з найновішим чіпсетом Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1.

Приголомшливий дисплей із частотою 165 Гц успадкований від кількох останніх флагманів Red Magic, і в той же час продовжує випереджати основних конкурентів, що робить його ідеальним для ігор, а Nubia нарешті звернула увагу і на продуктивність камери, яка стала кращою, ніж колись. або.

Android-лаунчер Red Magic 7 не всім сподобається, перехід на меншу батарею виявився згубною зміною (особливо для ігрового телефону), і це все ще великий громіздкий пристрій, але співвідношення ціни та продуктивності, яке воно забезпечує і ігрову майстерність, яку він забезпечує , немає собі рівних.

9. Motorola Moto G200 – ідеальна продуктивність

Moto G200 є чимось подібним до виключення в доступній лінійці Motorola Moto G середнього класу, але дивацтва, які виділяють його, також є його найсильнішими сторонами.

Один з небагатьох пристроїв на базі процесора Qualcomm Snapdragon 888+, що забезпечує продуктивність флагманського класу при доступному бюджеті, а його великий 6,8-дюймовий дисплей забезпечує понад плавне зображення з частотою 144 Гц, що робить його ідеальним для ігор, а також підтримка Rea дозволяє використовувати настільний комп’ютер. Як досвід користувача при підключенні до зовнішнього дисплея.

Акумулятор ємністю 5000 мА.год також забезпечує тривалий час автономної роботи, а швидке заряджання потужністю 33 Вт гарантує, що вам не доведеться годинами чекати, поки телефон повністю зарядиться.

10. Sony Xperia 1 III — великолепный дисплей

Xperia 1 III пропонує більше того, що ми дізналися і полюбили з флагманської лінійки телефонів Sony: а саме, приголомшливе налаштування камери і карколомний дисплей 4K.

Великим оновленням у 2021 році став перехід на частоту 120 Гц, яка поєднує кілька передових технологій відображення, включаючи роздільну здатність 4K, панель HDR OLED та незвичайне співвідношення сторін 21:9, яке відмінно підходить для перегляду фільмів на ходу.

Налаштування задньої камери вимагає зусиль, щоб отримати від неї максимальну віддачу, але забезпечує безпрецедентний контроль, особливо щодо захоплення відео, а поєднання чіпа Snapdragon 888 та 12 ГБ оперативної пам’яті забезпечує кращу продуктивність для Android.

Термін служби батареї та ціна – ось основні фактори, які заважають 1 III стати справжньою величчю, але для деяких це очевидний вибір.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.