Дивний тест на міцність. Apple і Samsung порівняли з культовою Nokia 3310

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Автор YouTube-каналу TechRax провів незвичайний тест «на живучість» актуальних флагманів Apple, Google, Samsung і порівняв їх із безсмертним Nokia 3310.

Блогер почав перевірку гаджетів на куленепробивність з відстані 1,5 метра з iPhone 14 Pro та Galaxy S2. Постріл у смартфон Apple залишив лише наскрізну дірку, а флагман Samsung одразу ж задимився — спалах стався через акумулятор. Як ми знаємо, південнокорейський бренд має певні проблеми з батареями, через які смартфони то вибухають, то роздуваються.

У другій частині експерименту нещодавно представлений Pixel 7 Pro виявив себе так само, як iPhone, але через кілька хвилин він почав диміти, а легендарна Nokia 3310 розсипалася тільки з третього пострілу.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Як видно з ролика, найбільше постраждав Galaxy S22 – на дисплеї видно сліди загоряння, а задня панель розплавилася.

Зрозуміло, жоден з гаджетів не здатний витримати подібний тест на куленепробивність, і навряд чи хтось спиратиметься на ці показники при виборі смартфона, але завжди цікаво подивитися на подібні експерименти.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.