Останні новинки смартфонів 2022 року від 10000 до 15000 гриень

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Багато хто помилково вважає, що будь-який смартфон ціною від 10 до 15 тисяч гривень хороший і коштує своїх грошей. Насправді, це не так. Щоб зрозуміти, за яку модель можна віддати таку суму, а яку ні, потрібно розбиратися в нюансах. Ну чи просто прочитати нашу статтю, в якій ми зібрали 5 найкращих смартфонів 2022 року ціною від 10 до 15 тисяч гривень. 

№5 – realme 9 Pro 

Ціна: 12 999 грн.

Ефектний девайс realme, укомплектований 6.5-дюймовим IPS-екраном з частотою оновлення 120 Гц. Зображення плавне, соковите та деталізоване. Побудовано модель на базі Snapdragon 695 – одного з найпродуктивніших чіпсетів класу. Також є потрійна камера на 64+8+2 МП та акумулятор на 5000 мАг із 33-ватною швидкою зарядкою. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

№4 – Samsung Galaxy M23 

Ціна: біля 10 000 грн.

Головною особливістю цієї моделі є автономність. Тут встановлено батарею на 5000 мАг, що забезпечує до двох днів автономної роботи. Також гаджет цікавий великим 6.6-дюймовим екраном, що оновлює зображення із частотою 120 Гц та процесором Snapdragon 750G. Зірок з неба чіп не вистачає, але для повсякденного використання та ігор на середніх налаштуваннях графіки його вистачить. 

№3 – Honor X8 

Ціна: біля 12 000 грн.

Honor X8 точно сподобається тим, для кого дизайн смартфона відіграє не останню роль. Квадроблок основної камери з однаковим розміром датчиків та крихітний виріз під 16-мегапіксельну фронталку в 6.7-дюймовому IPS-дисплеєм виглядають дуже чудово. З інших особливостей моделі варто виділити процесор Snapdragon 680 на слоті процесора та тонкий корпус завтовшки всього 7.5 мм. 

№2 – POCO M4 Pro 

Ціна: біля 11 000 грн.

Стильний смартфон з відмінним співвідношенням ціни та якості. 6.43-дюймовий екран виконаний за технологією AMOLED та має частоту оновлення 90 Гц. Як процесор використовується Helio G96 – один з кращих середньобюджетних чіпсетів на даний момент. Непогано пристрій зарекомендував себе і в частині фотозйомки – потрійна камера на 64+8+2 МП робить відмінні в частині передачі кольору знімки. 

№1 – Vivo V25e 

Ціна: біля 15 000 грн. (в Україні ще немає у продажу)

Vivo V25e – унікальний в частині дизайну смартфон, що разюче відрізняється від конкурентів. Щодо характеристик все теж непогано – корпус має захист від вологи IP54, а 6.44-дюймовий екран виконаний за технологією AMOLED і оновлюється із частотою 90 Гц. Побудований апарат на базі процесора Helio G99, а потрійна камера на 64+2+2 МП, хоч і не вражає крутими додатковими датчиками, має оптичну стабілізацію на провідному сенсорі. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Глибокі знання та досвід Софії у сфері технічної підтримки зробили її надійним помічником у вирішенні проблем, а пристрасть до технологій спонукала її ділитися своїми знаннями з іншими за допомогою свого контенту. Як людина, яка щодня працює над усуненням проблем і навчає своїх користувачів користуватися всіма доступними інструментами, маючи лише обліковий запис Google, її висвітлення новин, як правило, зосереджене на наданні читачам більш зручної для користувача точки зору та деяких менш відомих цікавинок на цю тему.