Названо дату виходу iOS 16.1 та її головні нововведення

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У мережі з’явилася офіційна інформація про те, коли нарешті вийде iOS 16.1 для всіх користувачів. Про це написали у 9to5Mac.

Згідно з джерелом, оновлення iOS 16.1 буде випущено для всіх користувачів 24 жовтня 2022, одного дня з iPadOS 16.1 і macOS Ventura. Апдейт встановиться на iPhone 8 і новіші моделі.

Ми вирішили нагадати, що нового принесе iOS 16.1:

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
  • Живі віджети. Це новий тип віджетів, які вміють у реальному часі відображати прогрес – наприклад, доставку їжі або прибуття таксі, спортивний рахунок у матчі тощо. Apple показала їх ще на WWDC у червні, проте з’явитися такі віджети можуть лише в iOS 16.1. До речі, відучора розробникам дозволили додавати такий тип віджетів у свої додатки.
  • Wallet. Фірмова програма Apple для зберігання платіжних та дисконтних карток і використання Apple Pay тепер можна повністю видалити з iPhone.
  • Matter. Разом з iOS 16.1 прийде підтримка протоколу Matter – це єдина “мова” зв’язку між пристроями розумного будинку різних брендів.
  • Спільна бібліотека iCloud. Одна з тих функцій, які нам показали, але не дали в релізі iOS 16. «Загальна бібліотека» дозволяє миттєво обмінюватися фото та відео з членами сім’ї, створивши, по суті, загальний медіапростір та спільно його поповнюючи.
  • Акумулятор значок. Довгоочікуваний рівень заряду у відсотках тепер з’явиться і на iPhone XR/11, а також iPhone 12/13 mini. Раніше з релізом iOS 16 їх обділили цією функцією.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.