Популярні смартфони, які краще не купувати

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Я вже написав кілька подібних статей у яких розповів вам про досить популярні моделі смартфонів, які користуються просто величезним попитом серед покупців, але при цьому мають досить посередні характеристики.

Ця стаття не буде винятком. У ній я теж розповім вам про девайси, які мабуть краще не купувати а оминути в покупці. До речі, хочу відзначити, що моє фінансове становище жодної ролі в написанні статті не грає. Я максимально від нього абстрагувався, приємного читання.

Xiaomi Redmi A1+

Цей смартфон ще зовсім новий, вийшов він буквально минулого місяця. Однак, це не скасовує факту, що собі я такий смартфон не взяв би з причини, що це свого роду ультрабюджетник. За 4000 гривень ви отримуєте, смартфон, який призначений тільки для виконання базових функцій тому що процесор тут не дотягує і до 95 000 балів в Antutu і це в сукупності з 2 гб оперативної пам’яті.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Тобто звичайний моніторинг сайтів, подивитися погоду зателефонувати, написати повідомлення в месенджері, ролик на ютубі подивитися і все це буде працювати жахливо повільно, в ігри ви ніякі не пограєте, хіба, що шашки і то не впевнений, камери там теж такі, що тільки впритул знімати.

realme C25S

Я дуже великий фанат смартфонів від компанії Realme, однак, саме цю модель я б купувати не став, оскільки вона зовсім не виправдовує витрачені кошти. Коштує 8 000 гривень, але при цьому має екран з роздільною здатністю HD+, відверто слабкий процесор Helio G85, що набирає в тесті потужності Antutu всього 200 000 балів і особисто мені зовсім не подобається дизайн, але це вже власне смаківщина.

Не будь у нього так багато конкурентів за аналогічну суму, що пропонують куди найкращі характеристики, я б напевно не став включати цей смартфон в дану добірку, але ці конкуренти є і причому значно кількість.

Huawei Nova Y70

Цей девайс багато в чому схожий на попередній тому що коштує приблизно стільки ж, має такий же дисплей з роздільною здатністю HD +, такий же акумулятор на 6000 mah, приблизно одного рівня камери, але процесори у них різні.

У Nova Y70 стоїть ще більш поганий і слабкий процесор Kirin 710, який був актуальний у бюджетниках ще три роки тому. Зараз в Antutu він набирає 130 000 балів, чого вистачить хіба що найлегші ігри запустити і він грітиметься, як сковорідка. Якщо попередні смартфони я ще припускаю, що хтось може придбати, то цей девайс відразу відправляється в урну. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.