Флагман Google Pixel 7 не зможе запускати старі програми

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Смартфони нової флагманської лінійки Google Pixel 7 стали першими на ринку пристроями, повністю позбавленими підтримки 32-бітових додатків. Як повідомляє XDA Developers з посиланням на інсайдерів, пристрої від корпорації добра підтримуватимуть виключно 64-бітний програмний продукт.

Іншими словами, власники смартфонів Google Pixel 7 будуть позбавлені можливості запускати на своїх гаджетах 32-бітові програми, такі як Flappy Bird, Jetpack Joyride та інші, які давно не оновлювалися їх розробниками. Примітно, що чіпсет Tensor G2, яким оснащені смартфони серії, все ще здатний виконувати інструкції відповідної бітності, проте Google вирішила відмовитися від реалізації їх підтримки в програмному коді.

Зазначається також, що якихось відчутних переваг від використання лише 64-бітних програм у нових Google Pixel 7 користувачі не отримають, оскільки всі покращення в даному випадку стосуються виключно підвищення рівня безпеки та продуктивності програмного середовища. Іншими словами, користувачі пристроїв, які не потребують запуску застарілих програм, можуть не турбуватися з цього приводу.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.