Xiaomi Berlin – новий недорогий смартфон на процесорі Snapdragon 632

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Китайська корпорація Xiaomi одночасно працює над десятками нових мобільних пристроїв, всі з яких поступово випускають на ринок протягом року. Сьогодні, 9 березня, стало відомо про розробку нового смартфона під назвою Xiaomi Berlin, який поки що є не більш ніж інженерним зразком. На це вказує його 6-ядерний процесор Qualcomm Snapdragon 632, який поки що не був представлений офіційно американським виробником, а значить мови про випуск телефонів на його базі поки що йти не може.

Відомо, що смартфон Xiaomi Berlin володіє 6-ядерним чіпом Snapdragon 632 з тактовою частотою 1,02 ГГц, згідно з даними з бенчмарка Geekbench. Також цей мобільний пристрій може похвалитися 3 ГБ оперативної пам’яті і операційною системою Android 7.1.2 Nougat з фірмовою графічною оболонкою MIUI 9. Поява цього мобільного пристрою очікується влітку нинішнього року, після презентації нового процесора компанією Qualcomm.

За попередньою інформацією, процесор Snapdragon 632 могутніше рішення Snapdragon 630. Новому чіпу приписують тактову частоту 1,8 ГГц, а зараз вона така низька лише через тестування нового мобільного пристрою. Судячи з усього, компанії Xiaomi ще чекає багато роботи, щоб зробити телефон Berlin саме таким, яким він повинен стати.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Очікується, що Xiaomi Berlin стане недорогим мобільним пристроєм, тому як його технічне оснащення явно не мітить на роль «середнього» телефону, а вже тим більше дорогого. Ми очікуємо, що цей смартфон буде продаватися в Китаї або Індії десь за 3 – 7 тисячі гривень. Залишається вірити, що китайський виробник не заощадить на технологіях і реалізує в телефоні підтримку технології бездротової зарядки, хоча б Quick Charge 2.0, як в Xiaomi Redmi Note 5 Pro .

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.