Смартфони

Топ-3 кнопкові телефони для покупки у 2022 році

Share

Незважаючи на те, що переважна більшість людей віддають перевагу сенсорним мобільним пристроям, кнопкові агрегати також залишаються актуальними і користуються попитом у споживача. У цій добірці представлені найкращі моделі подібних мобільних телефонів, які є актуальними для придбання станом на 2022 рік.

Nokia 225 4G Dual Sim

Ціна: 1499 грн

Гаджет, виготовлений найпопулярнішим фінським брендом Nokia, який і прославився за рахунок якісних кнопкових телефонів у своєму асортименті. Ця модель не стала винятком. Телефон продається в декількох кольорах:

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
  1. Пісочний.
  2. Чорної.
  3. “Полярна ніч” (синій).

Телефон отримав витриманий акуратний дизайн, властивий моделям Nokia. На передній частині корпусу знаходиться невеликий 2.4-дюймовий екран, який здатний відображати картинку в кольорі. Ззаду розміщена одинарна 0.3-мегапіксельна камера.
Вбудована пам’ять у моделі 64 мегабайти, оперативної вдвічі більше – 128 мегабайт. Користувачі можуть розширити внутрішнє сховище на додаткові 32 гігабайти за допомогою карток пам’яті.

Також телефон відрізняється непоганим рівнем автономної роботи, що можливо завдяки ємному акумулятору на 1150 мАг. У режимі розмови гаджет тримається до 8 години, а в режимі прослуховування музики – аж до 46 годин.

У телефоні є:

  • Ігри.
  • Будильник.
  • FM-радіо.
  • Ліхтарик.
  • Інші опції.

Itel it5312

Ціна: біля 1000 грн

Стильна модель, що випускається в темно-зеленому та блакитному кольорах. Апарат має невисокий цінник, трохи перевищує 900 грн, але дуже високі технічні параметри, завдяки яким девайс не поступається більш дорогим конкурентам.

Телефон отримав 2.8-дюймовий дисплей з роздільною здатністю SD, що становить 320 на 240 пікселів. Точкова щільність екрана дорівнює 143 пікселів на один дюйм. Єдина камера смартфона, що знаходиться на кришці корпусу, має роздільну здатність на 0.3 МП.

Модель має 32 мегабайти вбудованої пам’яті та підтримує карти пам’яті до 32 гігабайт. Для microSD передбачено окремий слот у лотку. Також мобільний телефон підтримує одночасну роботу двох сім-карток.

Dizo Star 500

Ціна: 1399 грн

Максимально приваблива та стильна модель кнопкового телефону з преміальним дизайном, що стане не лише корисним гаджетом, а й презентабельним аксесуаром. Модель виробляється у двох кольорах:

  • Сріблястим
  • Чорному

На лицьовій стороні знаходиться 2.8-дюймовий екран роздільною здатністю на 240 на 320 пікселів. Його матриця виконана згідно з технологією TFT-TN. Об’єми оперативної та вбудованої пам’яті у телефону ідентичні – 32 мегабайти.

Гаджет обладнаний знімним літій-іонним акумулятором на 1900 мАг. У комплекті постачання передбачено адаптер живлення потужністю 5 Вт. Гаджет має відмінний рівень автономної роботи, що дозволяє йому залишатися працездатним без підзарядки більше кількох діб.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Митник Михайло

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

Опублікував
Митник Михайло
  • Останні записи

    Все дуже серйозно. OpenAI посилює захист конфіденційності

    В останньому матеріалі видання Vox з'явилася інформація про те, що компанія OpenAI, відома своїми розробками в галузі…

    18.05.2024

    Відомо, що Apple не розповіла про новий iPad Pro

    На початку цього року купив новий MacBook Air. Це була 13-дюймова модель початкового рівня із…

    18.05.2024

    Microsoft випустить нову консоль Xbox у 2026 році

    Інсайдер під ніком TheGhostofHope, посилаючись на кілька "надійних джерел", розповів про плани Microsoft з випуску…

    18.05.2024

    В мережу потрапили шпалери та кольори Google Pixel 9

    Телефони Google Pixel завжди мали чудові шпалери. Перші кілька поколінь дивували нас живими шпалерами, розробленими…

    18.05.2024

    Компанія Apple змінила систему охолодження на новому iPad Pro

    Канал Phone Repair Guru опублікував відео розбирання 13-дюймового планшета iPad Pro, заснованого на новітній SoC…

    18.05.2024

    Samsung Galaxy Z Fold 6 вже протестували в Geekbench

    Майбутній флагманський смартфон Samsung Galaxy Z Fold 6 засвітився у базі синтетичних тестів Geekbench 6…

    18.05.2024