Круті смартфони про які чомусь мало хто знає

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Всім привіт, друзі. Нещодавно я вже писав статтю про класні смартфони, які з незрозумілих мені особисто причин відомі дуже вузькому колу людей. Якщо ви її не читали, можете почитати у мене на каналі.

Вона викликала чимало суперечностей з боку читачів, але загалом і загалом була дуже тепло прийнята, саме тому я вирішив написати ще одну подібну статтю. Як завжди всіх незгодних чекаю в коментарях, приємного читання 🙂

POCO X4 Pro

Цей девайс без питань найвідоміший у цій добірці і якщо так посудити не такий він і маловідомий. Однак, я вирішив порівняти його з іншими смартфонами Xiaomi, Huawei, Samsung і зрозумів, що додати його все-таки варто, бо у POCO у більшості магазинів відгуків починаючи від пари і закінчуючи парою десятків, а ось у перерахованих вище починаючи від кількох сотень і закінчуючи кількома тисяч.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

POCO X4 PRO має дуже значні характеристики і є міцним завершенням бюджетного сегменту. Коштує він близько 19 000 за версію 6/128 ГБ пам’яті і при цьому має: FullHD+ amoled дисплей діагоналлю 6,7 дюймів, процесор Snapdragon 695 набирає в антуту 400 000 балів, акумулятор ємністю 2+ фронталку на 16 Мпікс. Також є модуль NFC, роз’єм для навушників і швидка зарядка на 67W. Якщо підбивати короткий підсумок, це ідеально збалансований девайс без будь-яких недоліків, але водночас і без яскравих переваг

Infinix HOT 12 PLAY

А ось про Infinix hot 12 play я впевнений багато хто чує вперше. Впевнений, він викличе дуже подвійну думку більшість читачів. Але мені він припав до смаку.

Придбати його зараз можна приблизно за 6000 гривень і за ці гроші ви отримуєте FullHD+ IPS дисплей діагоналлю 6,8 дюймів, процесор Unisoc Tiger T610 непоганої потужності набирає близько 180 000 балів в antutu, акумулятор ємністю 8 основні 13+2+0,3 Мпікс та фронтальну на 8 Мпікс. І так само є модуль NFC, роз’єм 3,5 мм і зарядка на 10W. Що можу сказати? Якщо вам потрібен не дорогий смартфон, що довго живе, і при цьому ви не граєте у важкі ігри і не є великим фанатом фотозйомки, то цей варіант явно для вас. Якщо ж ви під мою аргументацію не підходите, то рекомендую все-таки трохи доплатити і підшукати інший варіант.

OnePlus Nord CE 2 Lite

У нашій країні його можна придбати далеко не у всіх магазинах, думаю, тому він залишається в тіні. За своєї вартості 10 000 гривень він має дуже значні характеристики.

Тут встановлений FullHD+ IPS дисплей діагоналлю 6,6 дюймів, процесор Snapdragon 695, який набирає в Antutu, 415 000 балів, що на 15 000 більше ніж Poco X4 Pro з таким же процесором. Крім цього тут є акумулятор ємністю 5000 mah, 8/128 ГБ пам’яті. Девайс оснащений основними камерами на 64+2 Мпікс та фронтальною на 16 Мпікс. І до того ж покладається модуль NFC, роз’єм 3,5мм і швидка зарядка на 33W. Знову ж таки ідеальна гармонія всіх характеристик без будь-яких недоліків смартфон підійде абсолютно кожному незалежно від потреб

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.