Десять причин купити Apple iPhone 14 Pro/Pro Max

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Розбираємось у тому, що може вас залучити до iPhone 14 Pro/Pro Max, десять залізобетонних причин купити один із цих апаратів.

Традиційна рубрика, в якій розуміємося на причини, які можуть спонукати вас купити iPhone 14 Pro/Pro Max. До цього ми говорили про те, що може відштовхнути вас від покупки. Щоб у вас склалося повне уявлення про смартфони, прочитайте обидва матеріали.

Причина №1. Це iPhone – імідж, імідж та ще раз імідж

Є певна категорія людей, які свято вірять, що iPhone багато говорить про свого власника. Якщо у вас iPhone, то життя склалося правильно, і неважливо, у що ви одягнені, як виглядаєте, головне, що ви вже досягли вершин у цьому житті. Такий собі стереотип, що існує у ряду людей, свого роду карго-культ. І в рамках цього культу не можна не мати iPhone, він має бути у вас. Бажано навіть придбати два смартфони від компанії Apple. Тут, звісно, ​​необов’язково, щоб обидва були останнього покоління. Імідж і ще раз імідж — це найголовніше в цьому продукті.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Причина №2. Час роботи – довго і дуже довго

Не секрет, що iPhone вбиває всі фонові процеси, вимикаєте екран і зупиняється передача даних. Для більшості це не проблема, періодичної перевірки додатками нових повідомлень і статусів достатньо, а в фоні мало хто передає великі файли або їх значну кількість. Як результат, ми бачимо більше часу за промовчанням без будь-яких налаштувань. І це багатьом подобається. Помітний плюс.

Причина №3. AlwaysOn Display – нарешті він з’явився

У Apple довгий час ігнорували можливість виводити картинку на екран у режимі очікування, доводилося чіпати апарат або дивитися, коли надходили повідомлення, дисплей запалювався. Тепер є AoD, хай і своєрідний, але це явно крок уперед, і цим нові моделі відрізняються від старих, тепер їх видно на столах ресторанів.

Причина №4. Звичка – добре розношене взуття.

Всі ми є рабами звички, і якщо ви користуєтеся iPhone, то покупка нового апарату виглядає логічною. Навіщо шукати щось інше, якщо ви звикли до цих апаратів? На мою думку, тут все закономірно. І якщо ви живете в парадигмі Apple, вас влаштовують пристрої, чому ні?

Причина №5. Нові камери – нічна зйомка

Вперше за кілька років Apple змінили набір камер, зокрема, основна камера 48 мегапікселів (у попередньому апараті 12 мегапікселів). Обіцяють найкращу якість зйомки, але тут питання у вашому сприйнятті реальності. У сліпому тесті більшість вибрали iPhone 13 Pro, але апарати подібні – десь краще виступає нове покоління пристроїв. Загалом, можна вважати, що ці камери будуть покращувати з погляду софту.

Причина №6. Face ID у альбомній орієнтації

Тепер можна розблокувати апарат, навіть коли ви тримаєте його горизонтально, річ проста, але полегшує життя. Цікаво, чому цього не з’явилося давно? Відповіді немає, але це добре, працює плюс-мінус нормально.

Причина №7. Екосистема від Apple

Тут треба сказати, що це частина першого пункту – купивши дорогий iPhone, ви зможете купити найдорожчі на планеті навушники, інші аксесуари, щоб показати можливість смітити грошима ліворуч і праворуч. І це потрібно брати до уваги, що в наш час дуже важко знайти іншу таку компанію, що дозволяє настільки ефективно утилізувати зайву готівку.

Причина №8. Dynamic Island – ще одна революція

Як ви знаєте, тепер немає чубчика, але з’явився виріз в екрані меншого розміру. І тут можна сказати, що обіграли його досить непогано: різні події задіяють цю область. Набридає це швидко, але такого немає в попередніх моделях. Бачив пару коментарів про те, що люди купують 14 Pro/Pro Max лише через цю фішку. Зрозуміти логіку мені не дано, але, мабуть, це справді дуже важливо.

Причина №9. Інвестиція в майбутнє – мінімальна уцінка

Багато покупців iPhone розповідають про те, що купують такий смартфон як засіб інвестиції, тому що через рік вони можуть продати його за вирахуванням 6 тисяч гривень і відразу, додавши ці гроші, купити новий апарат. Мені такий трюк ніколи не вдавався, але знавці кажуть, що просто потрібно шукати правильних покупців, і тоді все складеться. Одним словом, це найкраща інвестиція зі всіх можливих.

Причина №10. Позитивні вібрації

Жоден інший смартфон не може подарувати своєму власнику такі позитивні вібрації, впевненість у своїй винятковості, могутності та розумі. Саме такий смартфон дає вам все це (майже як кільця влади, але значно краще). Не знаю, що тут ще можна сказати, але це саме так, варто спробувати раз, щоб усвідомити все це.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.