Смартфони

Смартфони Huawei в покупці яких немає жодного сенсу в 2022 році

Share

Всім привіт, друзі. У компанії Huawei за останні кілька років утворився просто величезний рейтинг довіри, тому багато людей, які не знаються на смартфонах або просто не хочуть розбиратися, просто покладаються на відгуки в магазинах.

Але на превеликий жаль відгуки далеко не завжди показують реальну якість смартфона. Тому в цій статті я вирішив розповісти вам про кілька смартфонів Huawei купівля яких немає абсолютно ніякого сенсу в 2022 році. Приємного читання )

HUAWEI Y5p

Цей девайс на даний момент найбюджетніший з усіх, що тільки може уявити компанія Huawei. Коштує він біля 4000 грн, здавалося б, що взагалі можна вимагати за ці гроші. Але все пізнається порівняно

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нещодавно у статті “Який смартфон купити, якщо в гаманці зовсім не густо?” я розповідав про POCO C40 вартістю 5 000, так ось він, майже за ті ж самі гроші пропонує, більш сучасний дизайн, більше дисплей, швидку зарядку, в два кращі камери, в 1.5 рази потужніший процесор, так само вдові більш ємний акумулятор і NFC модуль відсутній HUAWEI Y5p. І все це за переплату в 1000 грн, я звичайно, розумію для багатьох 1000 гривень сума на яку треба два дні орати на роботі, але в даному випадку це не переплата, а швидше економія.

HUAWEI P smart 2021

Цей смартфон вкрай непоганий, якби не одне дуже велике, я навіть сказав би величезне “АЛЕ” і це його ціна. Вона просто дуже завищена, зараз за нього просять майже 10 000 грн, причому його процесор за потужністю аналогічний попередньому POCO C40. Тут встановлено доісторичний Kirin 710.

В іншому смартфон плюс-мінус непоганий, камери теж вже відстають за параметрами від останніх новинок в цій ціновій категорії. Ті хто скаже, що це старий смартфон і чому з нього такий самий попит, як з останніх моделей. Я відповім, що в такому разі нехай знижують ціну або зовсім знімають з продажу.

HUAWEI nova Y70

Nova Y70 ще думаю з натяжкою, але можна віднести до новинок, бо він вийшов близько півроку тому. Він є свого роду завершенням бюджетної лінійки Y і на українському ринку коштує біля 7 000 грн, що знову ж таки для нього просто лютий перебір. Чому?

Тому що тут нас зустрічає той самий древній Kirin 710, але цього разу картину псує не тільки процесор а ще й дисплей тому що він тут з роздільною здатністю HD+ при діагоналі 6,75 дюймів і такою ціною вони вам очі видавлюватимуть. Камери за 7 000 грн не скажу, що погані досить прийнятні. Тому червона вартість цього девайсу до 5 000 грн.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Лужна Софія

Глибокі знання та досвід Софії у сфері технічної підтримки зробили її надійним помічником у вирішенні проблем, а пристрасть до технологій спонукала її ділитися своїми знаннями з іншими за допомогою свого контенту. Як людина, яка щодня працює над усуненням проблем і навчає своїх користувачів користуватися всіма доступними інструментами, маючи лише обліковий запис Google, її висвітлення новин, як правило, зосереджене на наданні читачам більш зручної для користувача точки зору та деяких менш відомих цікавинок на цю тему.

View Comments

  • В huawei nova y70 стоит улутшеная версия kirin Keywest, батарея на 6к, быстрая зарядка, и камеры моё почтение автор даже с инфой про телефон не может ознакомиться, кринж ‍♀️

Опублікував
Лужна Софія
Tags: Huawei
  • Останні записи

    Xiaomi запустила в глобальний продаж планшети Redmi Pad Pro з 12,1-дюймовим екраном

    Xiaomi розпочала продаж глобальних версій планшета Redmi Pad Pro, які близько місяця тому дебютували на…

    20.05.2024

    Найтонший iPhone представлять у 2025 році

    Apple, швидше за все, представить своє 16 покоління iPhone у вересні, але вже є припущення…

    20.05.2024

    Apple та OpenAI всіх здивують на WWDC 10 червня

    Apple планує насамперед використовувати підхід із використанням штучного інтелекту, вбудованого безпосередньо у пристрої iPhone. Проте…

    20.05.2024

    Корпус Samsung Galaxy S25 Ultra отримає новий клас титану

    Це дозволить покращити структурну цілісність топового Samsung Galaxy S наступного покоління. Титан класу Grade 3…

    20.05.2024

    Firefox почне аналізувати пошукові запити користувачів

    Браузер Firefox почав вивчати пошукові запити користувачів. Як пояснили в компанії Mozilla, яка розробляє програму,…

    20.05.2024

    Компанія TCL представила унікальний смартфон, який можна скласти втричі

    Компанія TCL у рамках виставки Display Week 2024 у Каліфорнії представила прототип гнучкого смартфона TCL…

    20.05.2024