Користувацький досвід впливу заміни акумулятора на продуктивність iPhone

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Користувач опублікував відео, в якому порівнює швидкодію і продуктивність iPhone 6s після заміни акумулятора через штучне уповільнення iPhone з боку Apple.

Реклама

Хто часто слідкує за нашими анонсами, той прекрасно знає, що у грудні 2017 року піднявся великий скандал навколо компанії Apple від власників мобільних пристроїв, які вже, м’яко кажучи, починають застарівати. Суть конфлікту полягала в тому, що корпорацію звинувачували в навмисному уповільненні пристроїв, батарея яких почала приходити в непридатний стан.

Спочатку компанія Apple всіляко заперечувала можливий процес уповільнення старих iPhone, але пізніше пояснила цей факт наявністю особливої ​​функції, яка автоматично контролює стан акумулятора і, в разі його зношування, знижує продуктивність. Звичайно, даний факт багатьох не влаштував.

Пізніше компанія Apple заявила, що збирається внести зміни в майбутню версію прошивки для застарілих комплектуючих. Зміни торкнулися можливості самостійно відключати цю саму функцію. Також Apple запропонувала власникам айфонів із застарілою батареєю замінити її на нову всього за 29 доларів. Багато зробили останнє. І ось один з користувачів вирішив поділитися, як став працювати його телефон після заміни батареї.

Користувач провів кілька тестів до заміни і після, в рамках яких він перевіряв відкриття веб-сторінок, швидкість активації додатків та ігор. На ролику видно величезну різницю на користь оновленого акумулятора. Блогер змонтував відео таким чином, щоб ми одразу могли порівняти зміни. В кінці він провів тест Geekbench, в якому iPhone 6s з новою батареєю після заміни в сервісному центрі набрав 4412 балів в мультиядерному режимі. При цьому цей же телефон але зі старим акумулятором набрав в цьому ж тесті всього 2485 бали.

Багато користувачів до цього часу дивуються, чому батарея так сильно позначається на продуктивності і швидкодії пристрою, але по факту це дійсно так!

На даний момент компанія Apple тестує iOS 11.3. У цю версію прошивки увійде нова функція, яка дозволить власнику iPhone самостійно відключати уповільнення пристрою при наявності застарілої батареї. Тобто контролювати продуктивність сама Apple вже не зможе.

Підписуйтесь на наші соцмережі, щоб не пропустити найцікавішого.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Джерелоua-format.com

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ