Смартфони

Старий флагман від Xiaomi, який сильно подешевшав і знову в топі

Share

Всім привіт, друзі. Останнім часом Xiaomi хоч і тішить нас новинками, але тільки новинки ці, скажімо, не дуже тішать нас. Тому що стоять не надто мало, та й характеристики там не цукор.

Саме тому в цій статті я вирішив розповісти вам про вже таки старий флагман від компанії Xiaomi, що вийшов ще в березні 2020, який зараз дуже подешевшав і не те, що не поступається новинкам, він їх за всіма параметрами обганяє. Приємного читання)

Давайте спершу пробіжимося за всіма характеристиками цього девайсу ви спробуєте згадати, що це за модель, а в кінці я вже скажу назву, думаю так буде куди цікавіше

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Комплектація

Купуючи цей смартфон у комплекті, ви отримуєте чорний, матовий чохол, блок для швидкої зарядки на 33W і кабель USB Type-C, скріпку для вилучення SIM картки, документи і власне все.

Зовнішня складова

Ззаду нас зустрічає скляний корпус із загартованого скла Corning Gorilla Glass п’ятого покоління та вже звичний у 2022 році формат камер. У цьому випадку розташовано 4 камери. З лицьового боку нас зустрічає чудовий FullHD+ amoled дисплей діагоналлю 6,67 дюймів без жодних дірок, чубчиків і крапель.

Камери

Ці камери 2 роки тому були просто шикарними, але вони й зараз дадуть фору 90% смартфонам у цій ціновій категорії. Девайс оснащений основними камерами на 64+13+2+5 Мпікс та фронтальною висувною камерою на 20 Мпікс.

Потужність та пам’ять

Смартфон має дуже потужний навіть за сьогоднішніми мірками процесор Snapdragon 865, що набирає в тесті потужності Antutu 680 000 балів, тобто абсолютно будь-які ігри, будь-якої потужності ще рік, а то й два працюватимуть на ура без будь-яких лагів і зависань. Як ігровий смартфон це один із найкращих варіантів на ринку в даний момент. Про звичайні події середньостатистичного користувача взагалі мовчу. Пам’яті дана модель має 6/128ГБ або 8/128ГБ

Ємність акумулятора та звук

Що стосується ємності, то її більш ніж достатньо. 4700 mah цілком вистачає на день плідної роботи. Звук тут теж більш ніж на високому рівні, оскільки встановлені стереодинаміки, які роблять звук більш гучним і насиченим.

Корисні функції та ціна

У цьому пункті можу виділити сканер відбитка пальців розташований прямо в екрані модуль NFC, роз’єм 3,5мм і швидку зарядку. Зараз ціна за версію 6/128 ГБ становить 11 188 грн, тоді як версія на 8/128 коштує 11 629 грн, що на мій погляд дуже і дуже мало для таких потрясних характеристик, єдиний нюанс це доставка 469 грн. Придбати смартфон можна за посиланням .

Сподіваюся всі вгадали про який смартфон йшлося. Звичайно ж це так улюблений Xiaomi Redmi K30 Pro. Так, багато хто скаже, що це не флагман, але дивлячись на характеристики я б так не сказав особливо на 2020. Якщо раптом комусь знадобиться посилання цей смартфон у хорошого продавця, то залишу його у телеграм каналі за посиланням нижче

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Лужна Софія

Глибокі знання та досвід Софії у сфері технічної підтримки зробили її надійним помічником у вирішенні проблем, а пристрасть до технологій спонукала її ділитися своїми знаннями з іншими за допомогою свого контенту. Як людина, яка щодня працює над усуненням проблем і навчає своїх користувачів користуватися всіма доступними інструментами, маючи лише обліковий запис Google, її висвітлення новин, як правило, зосереджене на наданні читачам більш зручної для користувача точки зору та деяких менш відомих цікавинок на цю тему.

View Comments

  • Телефон супер, 8/256 на кастомной прошивке, рут, летает быстрее света! На руках Poco X3Pro, тормоз по сравнению с К30Pro. Единственный недостаток - большой вес, так как обе панели - стекло.

  • Розбився екран, тимчасово придбала 11 pro+ 5g

    Повернусь до свого к30 про.
    Дешевший та камера значно краща, ніж у нового.

  • И зачем нам версия для Китая, если есть Poco F2 Pro (версия для глобального рынка)?

Опублікував
Лужна Софія
Tags: Xiaomi
  • Останні записи

    Android-смартфони в ціновій категорії 500 доларів зростуть у ціні

    У мережі знову з'явилася інформація про те, що Android-смартфони подорожчають. Причиною цього є перехід на…

    19.05.2024

    Власники нових iPad Pro скаржаться на дисплеї

    Сервіс мікроблогів X і Reddit отримали безліч повідомлень від перших користувачів нового iPad Pro M4,…

    19.05.2024

    Нова версія Mac Studio для Mac Pro буде доступна не раніше середини 2025 року

    За словами Марка Гурмана з Bloomberg, Apple не буде оновлювати Mac Studio і Mac Pro…

    19.05.2024

    Новий складаний смартфон Motorola отримає безліч змін

    Вже з'явилося багато інформації про складний смартфон Motorola, який вийде цього року. Інший Інсайдер, Судханшу…

    19.05.2024

    Розробники браузерів для iOS зіткнулися з обмеженнями з боку Apple

    Apple почала виконувати розпорядження Європейського Союзу про відкриття доступу до своїх продуктів для сторонніх розробників.…

    19.05.2024

    Android-смартфони будуть працювати від акумулятора значно довше

    Кожна нова версія ОС Android пропонує безліч нових цікавих функцій, які найбільш активно рекламуються. Є…

    19.05.2024