Чи варто купувати особливий Nothing Phone (1)

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ведучий YouTube-каналу Rozetked перерахував плюси та мінуси нового Nothing Phone (1) та з’ясував, чи варто його взагалі зараз купувати.

Nothing Phone (1) – це один із найбільш довгоочікуваних мобільних пристроїв 2022 року. Створений цей смартфон був співзасновником OnePlus Карлом Пеєм, YouTube-блогером Кейсі Нейстатом, співзасновником Twitch Кевіном Ліном співзасновником та CEO Reddit Стівом Хоффманом, засновником Nest та творцем iPod Тоні Фаделлом.

У коробці з Nothing Phone йдуть кабель, голка для відкриття лотка з SIM-картою, інструкція. Тобто навушники, блок живлення та чохол доведеться купувати самостійно.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За габаритами новинка – приблизно як iPhone 13 Pro Max. Але в руці він відчувається зовсім не як iPhone. Він досить легкий, і має алюмінієві рамки, кути яких не «ріжуть» руку.

Також у Nothing Phone (1) встановлений вигнутий OLED-екран. Особливу увагу привертає дизайн заднього корпусу з підсвічуванням – Glyph. Наприклад, завдяки цьому ви можете стежити за рівнем заряду батареї, коли ставите смартфон заряджатися, а в темряві замість звичайного підсвічування вмикається саме Glyph, що дуже зручно.

Що стосується екрану, то він у всьому хороший. Має діагональ 6,55 дюйма, OLED-матрицю, роздільну здатність 1080×2400, частоту оновлення 120 Гц, максимальну яскравість 1200 ніт, підтримку 1 млрд кольорів.

Процесор встановлений на Nothing Phone (1) – Snapdragon 778G+. Його докладніші характеристики ви можете побачити нижче. Ігри під нього при цьому добре оптимізовані і відмінно йдуть. Те саме можна сказати про швидкість виконання повсякденних завдань: працює смартфон дуже швидко.

У троттлінг-тесті смартфон не має жодних просадок. У Call of Duty ви отримуєте на максимальних налаштуваннях графіки 60 к/с. Також із максимальним пресетом йде Genshin Impact. Diablo Immortal запускалася у своїй з 30 к/с.

Операційна система тут – чистий Android 12. Також ви отримуватимете оновлення мінімум 3 роки. Ще встановлені на Nothing Phone (1) фірмові програми камери та диктофона.

Автономність цього смартфона цілком пристойна. Об’єм акумулятора – 4000 мА*год, але він дає 6 годин роботи екрану.

Потужність блока живлення у Nothing Phone (1) – 33 Вт. На 50% заряджається смартфон за 30 хвилин, на 100% – за годину. Також є підтримка бездротової зарядки 15 Вт і реверсивної 5 Вт.

Що стосується камер, то основний блок складається з основного об’єктиву 50 МП і ультраширика 50 МП, а фронтальна камера має 16 МП. З мінусів: у нічному режимі на основну камеру робить фото смартфон цілих 5 секунд. Відео тут знімати можна максимум в 4К 30 к/с. Приклади фотографій – нижче.

Висновок

Із справді серйозних проблем у цього смартфона лише його розмір. Він справді дуже великий, і користуватися ним буде не всім зручно. Також у нього немає захисту від води та пилу, а в деяких його конкурентів у цій же ціновій категорії є.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.