Google допоможе продовжити життя акумулятора вашого смартфона

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Крім змін у медіаплеєрі, оновлення Android 13 QPR1 Beta 2 дозволило включити функцію “Battery Health” на телефонах Pixel, завдяки якій ви зможете “переглянути стан батареї” та отримати “поради щодо продовження терміну служби батареї”.

Максимальна ємність акумулятора відображатиметься у відсотках, як на iPhone, Watch або Mac. . Ви можете натиснути на процентне співвідношення, щоб отримати докладнішу інформацію. Google також зазначає, що відсоткове співвідношення – це “приблизний вимір ємності акумулятора в порівнянні з новим. Зниження ємності може призвести до меншої кількості годин роботи між зарядками”.

Функція також дасть поради про продовження життя батареї, наприклад:

  • Увімкніть адаптивну зарядку: Адаптивна зарядка збільшує термін служби батареї, що покращує її здоров’я.

  • Оновіть програмне забезпечення до останньої версії: Переконайтеся, що на вашому пристрої Pixel використовується остання версія Android.

  • Знайдіть найкращі адаптери для заряджання: Підберіть зарядний пристрій, який відповідає як потрібній потужності, так і стандарту заряджання.

Battery Health для телефонів Pixel, ймовірно, буде запущений з Android 13 QPR1, вихід якого запланований на грудень. Поки неясно, які саме пристрої отримають цю функцію, і не виключено, що вона буде доступна тільки для нових пристроїв, таких як Pixel 7 та 7 Pro.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.