Categories: Смартфони

OnePlus 6 став найпотужнішим в світі смартфоном, обійшовши Samsung Galaxy S9

Share

В ході виставки MWC 2018 публіці показали флагманський смартфон Samsung Galaxy S9, який отримав саме передове технічне оснащення. Навіть не дивлячись на вкрай потужне «залізо», виробник не став вичавлювати з нового телефону всі соки, тому його продуктивність залишає бажати кращого. Сьогодні, лічені години назад, смартфон OnePlus 6 з модельним номером A6000 був протестований в бенчмарке AuTuTu, довівши, що він є найпотужнішим у світі смартфоном, тому як він обійшов усіх своїх конкурентів.

За офіційними даними в бенчмарку AuTuTu, смартфон OnePlus 6 встановив рекорд, ставши найпродуктивнішим мобільним пристроєм на ринку. Видання AndroidCentral, яке і отримало таку інформацію, запевняє, що в новинку встановлений потужний 8-ядерний процесор Qualcomm Snapdragon 845 з тактовою частотою 2,8 ГГц, графічний прискорювач Adreno 630 і 8 ГБ оперативної пам’яті. Виробник зробив все для того, щоб вижати з цього телефону всі соки.

Співробітники OnePlus досі працюють над смартфоном OnePlus 6, намагаючись зробити його ще більш потужним. Для цього вони можуть вдатися навіть до легкого розгону, який дасть 5-10% надбавку до продуктивності без будь-яких наслідків для мобільного пристрою (при гарному охолодженні). Набравши 276 510 балів, новий китайський флагман обійшов навіть одного зі своїх головних конкурентів – Xiaomi Mi MIX 2S , тому як цей телефон набирає відчутно менше балів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За даними джерела, смартфон OnePlus 6 отримав Optic AMOLED-екран з вирізом у верхній частині, який має співвідношення сторін 18:9 і роздільну здатність в 2K. Однією з особливостей нового китайського флагмана стане виріз у верхній частині, аналогічний такому як в iPhone X, і тепер ще кількох Android-телефонах від відомих брендів – LG G7 , ASUS ZenFone 5 Z і інших.

Офіційна презентація OnePlus 6 повинна відбутися в червні 2018 року, проте зараз багато фактів вказують на те, що анонс телефону відбудеться раніше цього терміну – в квітні-травні. Чи так це насправді стане відомо вже зовсім скоро, тому як до цих дат залишилося буквально кілька тижнів.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Митник Михайло

За 33 роки встиг зібрати невелику колекцію гаджетів Apple, обзавестися кількома лімітованими консолями. На "iTechua" ділюся виключно найкращими пропозиціями на придатні девайси, якими користуюся сам.

Опублікував
Митник Михайло
  • Останні записи

    У мережі засвітився Microsoft Surface 6 на Snapdragon X Elite

    Apple вже давно довела, що ARM-процесори здатні не тільки демонструвати високу продуктивність у десктопних системах,…

    26.04.2024

    Samsung представила новий Galaxy Tab S6 Lite – чудова альтернатива iPad

    Samsung тільки-но запустила оновлений Galaxy Tab S6 Lite (2024) для США ексклюзивно через Amazon. Це…

    26.04.2024

    Штучний інтелект ChatGPT вбудували в смартфон: навіщо це потрібно та які функції він виконує

    Nothing реалізував популярну функцію чат-бота, щоб користувачі могли отримати доступ до неї, коли і де…

    26.04.2024

    Фахівці розповіли, які функції Telegram краще одразу вимкнути

    Незважаючи на потенційну загрозу безпеці, розробники Telegram не вважають цю функцію вразливістю і стверджують, що…

    26.04.2024

    Стали відомі подробиці про флагманські навушники Samsung Galaxy Buds 3 Pro

    Напередодні швидкої масштабної презентації Samsung Galaxy Unpacked, на якій компанія представить флагманські розкладачки та складні…

    26.04.2024

    Чому виробники техніки відмовляються від 3,5 мм роз’єму для навушників

    Ті, хто стежить за різними новинами зі світу цифрової техніки, пам'ятають, як Apple відмовилася від…

    26.04.2024