В iOS 16 виявлено неприємне обмеження

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
Головним і найпомітнішим нововведенням iOS 16 став кастомізований екран блокування – на ньому можна змінити шрифт і колір написів, додати віджети та художньо відредагувати звичні фотографії за допомогою нейромереж.

Однак новий локскрин має ряд дивних недоробок і обмежень, тепер розкрився ще один ліміт, який встановлений на кількість збережених варіантів оформлення локскрину.

Згідно з джерелом, один відвідувач форуму Reddit звернув увагу, що зберігати екрани користувача блокування можна не нескінченно. Він вирішив “намацати дно” і почав створювати екрани один за одним. В результаті виявилося, що iOS 16 дозволяє зберегти не більше 200 варіантів оформлення локскрину. Після досягнення цього числа система показує помилку і пропонує видалити один із старих шаблонів, щоб зберегти новий.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Джерело зазначає, що переважній більшості користувачів буде достатньо такої кількості, але комусь не вистачить. У будь-якому випадку Apple могла б не встановлювати ліміт на кількість шаблонів локскрину. Крім того, навіть перегляд великої кількості збережених варіантів реалізований незручно – система навіть не дозволяє швидко перейти від першого до останнього та назад. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.