Asus ROG 6 Dimensity Supreme Edition очолив рейтинг смартфонів у AnTuTu

Asus ROG 6 Dimensity Supreme Edition із процесором MediaTek Dimensity 9000+ очолив рейтинг смартфонів у AnTuTu за вересень. Жоден гаджет на базі Snapdragon 8 Plus Gen 1 не перевершив його за продуктивністю.

У перевірках брала участь єдина модель MediaTek, але саме вона виявилася найкращою. Asus ROG 6 набрав 1123036 балів. Такого результату пристрою вистачило, щоб очолити рейтинг найпродуктивніших смартфонів. До списку потрапили дев’ять девайсів на базі Snapdragon 8 Plus Gen 1, але вони розташувалися за переможцем. Незважаючи на успіх, із 1700 учасників дослідження, проведеного журналістами серед користувачів Мережі, лише 341 зізналися у бажанні придбати переможця вересневого рейтингу в AnTuTu. Інші віддали перевагу смартфонам з процесорами Snapdragon 8 Plus Gen 1.

Згадана новинка стала рекордсменом з реалізації у популярному магазині JD.com. У Китаї можна купити такий смартфон за 650 доларів. Гаджет вийшов з екраном розміром 6,78 дюйми роздільною здатністю 2448 на 1080 пікселів і живильною батареєю на 6000 мАг, а також підтримкою функції швидкої зарядки потужністю 65 Вт. Девайс оснастили основною камерою на 50+13+5 Мп та «фронталкою» на 12 Мп. За допомогою цього пристрою можна робити якісні знімки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я