Apple визнала, що головна “фішка” iPhone 14 спрацьовує не у всіх випадках

Після виходу смартфонів серії iPhone 14, ентузіасти почали тестувати функцію виявлення автомобільних аварій, яка є головним нововведенням стандартної моделі. Є ще підтримка супутників зв’язку, проте вона працює лише у США та Канаді.

За словами Apple, ця функція може визначити, чи потрапив користувач у автомобільну аварію. Якщо після зіткнення користувач не реагує протягом 20 секунд, смартфон автоматично здійснить виклик до екстрених служб.

Однак деякі користувачі виявили в ході тестів, що iPhone 14 далеко не завжди активує функцію виявлення автомобільної аварії, навіть після зіткнення. Apple уже прокоментувала ситуацію.

У Купертіно заявили, що для спрацювання цієї функції необхідно дотримання мінімальних вимог: iPhone має бути підключений до Bluetooth або CarPlay. Більше того, автомобіль повинен проїхати певну відстань: якщо GPS у смартфоні покаже, що машина рухалася трасою, то ймовірність спрацьовування функції буде вищою.

Компанія Apple не несе відповідальності за роботу цієї функції, заявляючи, що вона не може виявляти всі автомобільні аварії.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я