Оновлення до iOS 16 погіршило автономність кожного другого iPhone

Користувачі iPhone почали масово скаржитися на погіршення роботи акумуляторів своїх смартфонів після оновлення до iOS 16.

Надходять тисячі скарг на скорочення часу автономної роботи айфонів. Про проблему заявило 63% користувачів, які брали участь у відповідному опитуванні. Як правило, таке відбувається, коли операційна система оновлюється до нової версії — на пристрої відбувається індексація файлів, для якої потрібно багато енергії.

Але після завершення індексації знижується кількість скарг. У разі оновлення до iOS 16 кількість скарг не зменшується. Думки у користувачів різні, аж до звинувачення Apple у навмисному погіршенні роботи акумуляторів для стимулювання купівлі нових смартфонів.

Один із користувачів порівняв час роботи батареї свого айфона, коли пристрій працював на iOS 15, і як почав працювати на iOS 16. За його словами, у першому випадку після його повернення додому з роботи рівень заряду батареї становив 85-90%, а після оновлення до iOS 16 – 65-70%.

Apple поки що ніяк не реагує на скарги. При цьому Вендор випустив оновлення iOS 16.0.2 без згадки про поліпшення часу автономності.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я