Xiaomi анонсувала випуск першого смартфона із камерою на 200 Mpx

Xiaomi анонсувала виробництво першого смартфона із камерою, оснащеною датчиком на 200 Mpx. Офіційну презентацію призначено на 4 жовтня.

Представники китайського бренду повідомляють, що у минулому компанія акцентувалась на апаратному забезпеченні. За рахунок стратегічного оновлення за останні кілька років об’єднання цього напряму з поліпшенням програмної частини дозволяє забезпечити більш високий рівень досвіду користувача. Тепер Xiaomi ставить за мету створення нових проривів.

Камера виявилася одним із головних факторів, які використовуються споживачами для оцінки привабливості смартфонів. Тепер Xiaomi інвестувала у цей напрямок. Обробка фото була значно покращена для надання власникам пристроїв вищої якості фото та відео.

Датчик на 200 Mpx у лінійці Xiaomi Mi 12T є модуль Samsung HP1. Аналогічний сенсор інтегрований у moto X30 Pro. Розмір кожної точки – 0,64 мкм. При низькому рівні освітлення матриця здатна синтезувати пікселі на 1,28 мкм для забезпечення якісних фото еквівалентних розміру 50 Mpx.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я