ТОП-5 смартфонів до 15 000 гривень

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У ціновому сегменті до 15 000 гриень кожен легко зможе знайти відповідний смартфон. Вибрана модель виправдає очікування нового власника за всіма параметрами, процес та ОС будуть досить потужними, відмінний дисплей та камера, всі сучасні бездротові системи та привабливий корпус.

Який телефон можна купити за 15 000 гривень

Сума в 15 000 досить велика, тому необхідно заздалегідь визначитися, який телефон (виробник і модель) ви хочете придбати. У межах цієї суми вибір стоятиме між новітньою моделлю смартфона середнього класу та трохи застарілою моделлю, але одного з провідних виробників.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Вибираючи між світовими брендами, враховуйте, що нові технології швидше з’являються у флагманів виробництва, а вже потім у середньому сегменті. Тому, швидше за все, модель минулого або позаминулого року від Samsung або Xiaomi буде продуктивнішою і швидше, ніж новенький смартфон Huawei. З іншого боку, можливо, на них не буде дисплея з подовженими пропорціями та подвійною (або потрійною) камерою.

При виборі моделі орієнтуйтеся лише на ваші потреби та вимоги. Ознайомтеся з характеристиками моделей та відгуками користувачів, порівняйте всі «за» та «проти». І лише потім робіть остаточний вибір.

Параметри вибору смартфона

При виборі нового смартфона зверніть увагу на його швидкість та продуктивність, розмір оперативної пам’яті. Немало важливою буде можливість встановлення додаткової картки пам’яті. Добре якщо у моделі водонепроникний корпус і передбачена можливість швидкого заряду акумулятора.

При виборі камери не варто зациклюватись на кількості пікселів. Головне, це якість фотографій, а чи не цифри у характеристиці. А дисплей краще вибрати з роздільною здатністю Full HD та AMOLED екран. Додатковим плюсом стане Dual SIM та опція безконтактного NFC.

ТОП-5 смартфонів

  • Samsung Galaxy A52 – смартфон із водонепроникним корпусом та діагоналлю дисплея 6,5 дюйма. Модель подорожчала порівняно з попередніми, хоч корпус став пластмасовим. У телефону 2 сім-карти та камера з 4 модулями, основний з яких має оптичну стабілізацію.
  • Honor 30 створений спеціально для любителів робити якісні знімки та відео. Модель має камеру з 4 об’єктивами, а акумулятора вистачить на 20 годин автономної роботи. Процес впорається з «важкими» іграми та додатками.
  • Huawei Nova 8 має високу роздільну здатність екрана діагоналлю 6,57 дюйма. Передбачена функція швидкого заряджання та тривалий період автономної роботи. Корпус із оригінальним дизайном.
  • Xiaomi Mi 11 – легкий смартфон із тонким корпусом та діагоналлю екрану 6,55 дюйма. Камера складається з трьох сегментів, якість фотографій відмінна, навіть у темний час. Фронтальна камера також високої якості. У смартфона 8 Гб оперативної пам’яті та потужний процесор.
  • OPPO Reno 5 Lite має високу продуктивність та швидкість. Тильна квадрокамера та фронтальна камера роблять знімки чудової якості, що важливо для молодих людей. Знімати відео можна одночасно.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.