Xiaomi анонсувала свій перший 200-мегапіксельний смартфон

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Сьогодні засновник Xiaomi Лей Цзюнь оголосив у соціальних мережах, що серія Xiaomi Mi 12T буде оснащена 200-мегапіксельною основною камерою.

У минулому ми приділяли основну увагу апаратному забезпеченню. Завдяки нашому стратегічному оновленню в останні роки, тільки шляхом глибокого поєднання програмного та апаратного забезпечення ми можемо досягти кращого користувальницького досвіду, а Xiaomi може досягти нових проривів.

Наше опитування показує, що камера є одним із ключових факторів, за якими споживачі купують телефон, тому ми вклали кошти в модернізацію системи обробки зображень, щоб користувачам було веселіше та простіше знімати високоякісні відео та фотографії.

Повідомляється, що 200-мегапіксельний сенсор, який використовується в серії Xiaomi Mi 12T, – це Samsung HP1, такий самий, як у moto X30 Pro. Оптичний формат датчика HP1 становить 1/1,22 дюйми, що більше, ніж у Sony IMX707 розміром 1/1,28 дюйми. Розмір одного пікселя становить 0,64 мкм. В умовах недостатнього освітлення 200 мільйонів пікселів можуть синтезувати пікселі розміром 1,28 мкм для створення знімків з роздільною здатністю 50 Мп.

Крім того, серія Xiaomi Mi 12T також буде оснащена 8-мегапіксельним надширококутним та 2-мегапіксельним макрооб’єктивом, а фронтальна камера буде 20-мегапіксельною.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Дебют смартфона відбудеться 4 жовтня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.