Названо найпопулярніший у Україні смартфон з підтримкою eSIM

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Опублікована свіжа статистика про продаж смартфонів з підтримкою eSIM на українському ринку. Незважаючи на лідерство традиційних моделей, апарати з віртуальними «сімками» поступово набирають популярності — у тому числі завдяки виходу новинок Apple.

За даними рітейлерів, з 2018-го, коли стартували продажі перших пристроїв з eSIM, у Україні було реалізовано близько 6,5 мільйона таких гаджетів. Цього року віртуальну SIM-картку підтримував у середньому кожен шостий апарат. В основному це техніка Apple, флагмани та складні смартфони Samsung, а також деякі пристрої інших брендів. Найпопулярнішим пристроєм з eSIM за останні роки став iPhone 11.

При цьому на традиційні моделі, за статистикою, все ще припадає близько 80% продажів. Незабаром у Україні очікується і поява перших смартфонів без слота для фізичної карти — серії iPhone 14. На замовлення таких моделей припадає трохи менше 10% покупок, решта клієнтів продовжує вибирати комбінований варіант із традиційним слотом для SIM-карти .

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Згідно зі статистикою торгової мережі, найбільшу популярність у українських покупців мають нові iPhone приставкою Pro. У перші дні замовлення на модулі iPhone 14 Pro Max і iPhone 14 Pro припало більше 90% оплачених пристроїв. Найчастіше клієнти рітейлера віддавали перевагу апаратам з 256 ГБ вбудованої пам’яті. Топ кольорів корпусу очолив новий варіант Deep Purple.

Компанія наголошує, що надає річну гарантію на поставлені смартфони. Здійснити покупку можна і за акцією «розстрочка» без першого внеску терміном 24 місяці. Клієнти можуть вибрати потрібну конфігурацію, у тому числі модель зі звичайною SIM-карткою та eSIM або лише з цифровою SIM-карткою. Для зручності покупців ці варіанти доступні різних картках товарів, де також докладно вказано інформацію про інші технічні характеристики.

Переваги eSIM — можливість використання одразу кількох номерів або тарифів одночасно, у тому числі за кордоном. Цифровий формат вже підтримують усі основні українські оператори. Власники смартфонів можуть перейти на eSIM з фізичної карти зі своїм номером, так і придбати нову віртуальну «сімку».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.