iPhone 14 Pro Max отримав найкращий у світі екран, за версією DisplayMate

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Згідно з результатами тестів лабораторії DisplayMate, флагманський смартфон iPhone 14 Pro Max пропонує найкращий дисплей для смартфонів на ринку.

iPhone 14 Pro Max, який отримав нагороду DisplayMate за «кращий дисплей для смартфонів» з оцінкою продуктивності дисплея A+, замінює минулорічного переможця – iPhone 13 Pro Max.

DisplayMate

Apple додала ряд помітних покращень. Дисплей LTPO OLED працює з частотою від 1 Гц до 120 Гц замість 10-120 Гц, що дозволяє використовувати постійно увімкнений дисплей з низьким енергоспоживанням.

iPhone 14 Pro Max здатний досягати пікової яскравості 2300 кд/м 2 , що більш ніж удвічі більше, ніж iPhone 13 Pro Max. При цьому Apple рекламує пікову яскравість 2000 кд/ м2 . За даними DisplayMate, максимальна яскравість HDR склала 1590 кд/м 2 , що на 33% більше, ніж iPhone 13 Pro Max.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Екран iPhone 14 Pro Max отримав 15 нагород у порівнянні з 13 нагородами, отриманими дисплеєм iPhone 13 Pro Max. DisplayMate повідомляє, що Apple зосередилася на поліпшенні абсолютної якості зображення і абсолютної точності кольору OLED за допомогою точного заводського калібрування дисплея, яка, за словами експертів DisplayMate, «візуально не відрізняється від ідеальної».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.