У моделі iPhone 14 Pro виявлено суттєвий дефект

При презентації нової моделі iPhone 14 Pro акцент робився на екрані та оригінальному оформленні динаміка Dynamic Island. Саме це виявилося в результаті слабким місцем цієї моделі.

До мережі потрапили перші фотографії, викладені власником нової моделі телефону. Там чітко проглядається ділянка екрана, що «попливла», поряд з динаміком. Виглядає це як невелика чітко окреслена чорна пляма, яка дає зрозуміти, що в цьому місці екран не функціональний і не реагуватиме на торкання пальця власника.

«Щасливий» покупець повідомив, що дефект став очевидним лише під час розпакування телефону та його активації. При цьому iPhone був доставлений в упаковці без ушкоджень. Як повідомляють представники компанії, вони розбиратимуться, що це — одиничний брак на виробництві чи реально «слабке місце» iPhone 14.

А поки власнику «попливла» модель або доведеться змінювати екран абсолютно новенького телефону за свій рахунок, або спробувати вирішити питання з гарантійним обслуговуванням. З недавнього часу гарантія AppleCare дає можливість користувачам ремонтувати смартфони необмежену кількість разів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я