Топ-6 доступних моделей смартфонів із гарною потрійною камерою

Сучасні компанії, що займаються виробництвом смартфонів, характеризуються великою різноманітністю недорогих пристроїв, функціонал яких несуттєво урізаний у порівнянні з преміальними моделями. Останнім часом спостерігається підвищений попит на доступні телефони, головною особливістю яких є відразу три модулі камери.

Huawei P30

Ціна: біля 20 000 грн.

Молодша версія преміальної лінійки відомого виробника, основною перевагою якої є наявність трьох професійних модулів від компанії Leica. Роздільна здатність головної камери становить 40 Мп, що дає можливість домогтися якісної деталізації та фокусування. Модулі, що залишилися, представлені 16 Мп і 8 Мп – з їх допомогою створюються макрознімки, розмите фон і пейзажі.

Також необхідно звернути увагу на високоякісний дисплей типу OLED, гарний рівень автономності, приємно оформлену операційну систему та присутність у телефоні класичного 3.5 мм. роз’єм для навушників. Цей телефон постачається з останнім процесором від Qualcomm та 6 ГБ оперативної пам’яті.

HONOR 20 Lite

Ціна: біля 5 000 грн.

Особливістю даної моделі є міцний LTPS дисплей з досить великою діагоналлю 6.15 дюйма. Екран якісно передає будь-який спектр кольору – зображення виходить барвистим та деталізованим за будь-яких умов.

Основна камера представлена ​​оптикою 48 Мп, при цьому ширококутний модуль виконаний у форматі 8 Мп. Третя камера використовується для точного вимірювання глибини кольору та налаштування різкості композиції. Модель оснащена сучасним чіпом 710 Kirin та 4 ГБ оперативної пам’яті, – даної продуктивності достатньо для всіх програм та ігор.

Окремо варто відзначити стильний дизайн, гарне співвідношення ціни та якості, наявність високоякісного дисплея та можливість вибору вбудованої пам’яті до 512 Гб. Єдиний недолік – відсутність звичних сервісів Google.

Samsung Galaxy A41

Ціна: біля 20 000 грн.

Перевагою моделі є низька вартість – популярний виробник із Кореї побічно вказує на бюджетну лінійку. Незважаючи на ціну, смартфон відрізняється високою якістю складання та добре продуманим дизайном. Телефон оснащений головною камерою в 48 Мп та додатковими модулями 8 Мп та 5 Мп. Також слід зазначити наявність системного покращення якості знімків та відео за рахунок застосування сучасних алгоритмів.
Додатково необхідно виділити такі переваги:

  • якісний та яскравий дисплей;
  • компактність та легкість, можливість використання однією рукою;
  • достатня продуктивність та автономність.

Також слід звернути увагу на наявність слота під додаткову картку пам’яті – на даний момент це чи не єдиний смартфон із подібною функцією та аналогічною продуктивністю. Єдиним недоліком є ​​відсутність нічного режиму зйомки.

Xiaomi Poco X3

Ціна: біля 10 000 грн.

Успішна модель, яка виділяється на тлі інших рішень за рахунок преміального дизайну та добре розробленої конструкції. На особливу увагу заслуговує наявність повноцінного захисту пристрою від вологи і дрібних частинок пилу. Камери в Poco X3 нічим не відрізняються від вищеописаних моделей оптика встановлена ​​від Leica.
Не менш важливою перевагою є висока продуктивність, що стало можливим завдяки сучасному процесору 732G від Snapdragon. Також варто виділити підвищену частоту оновлення дисплея 120 Гц, акумулятор об’ємом 5150 мАг, присутність NFC модуля і 6 ГБ ОЗП.

Meizu 16Xs

Ціна: біля 8 000 грн.

Новинка відомої виробничої компанії, що виділяється на тлі альтернативних моделей за рахунок 6,2-дюймового Super AMOLED дисплея, 6 ГБ оперативної пам’яті, а також високоякісною камерою 48 Мп від Sony із вбудованою оптичною стабілізацією. Для ширококутного формату використовується модуль 8 Мп, для портретної зйомки – 5 Мп.
Додатково слід зазначити наявність у корпусі 3.5 мм роз’єму для підключення гарнітури. Недоліком є ​​відсутність чіпа для безконтактних платежів NFC та повністю пластиковий корпус.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я