Надміцний смартфон Samsung Galaxy Xcover 6 Pro зі змінним акумулятором високо оцінили за ремонтопридатність

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Смартфон Samsung Galaxy Xcover 6 Pro відповідає ступеню захисту IP68, а також вимогам американського військового стандарту MIL-STD-810H, проте його задня кришка знімається без інструментів, надаючи при необхідності швидкий доступ до змінної батареї. Воду всередину не пускає просте гумове прокладання.

Смартфон розібрали на каналі PBKreviews, при цьому він отримав дуже хороші відгуки про ремонтопридатність. Адже заміна акумулятора — один із найпопулярніших видів ремонту.

Samsung використовувала стандартні гвинти з хрестоподібним шліцем. Крім того, роз’єм для навушників 3,5 мм знаходиться на окремому модулі, який утримується гвинтом. Щоб дістатися до нього, потрібно деяке розбирання, але він не припаяний до плати. Зарядний порт USB-C знаходиться на окремій платі, під ним і під вузлом динаміка знаходяться пружинні контакти.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Заради захищеності та зручної для ремонту конструкції довелося піти на деякі жертви: Samsung Galaxy Xcover6 Pro товщиною 9,9 мм та масою 235 г товщі та важчі, ніж більшість телефонів з 6,6-дюймовими дисплеями та батареями ємністю 4050 мА•год.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.