iOS 16 на iPhone. Чи варто оновлюватись? Проблеми з якими можете стикнутись

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Для користувачів технікою Apple стало доступне нове оновлення iOS 16. Правда не все так гладко, як хотілось би. Справа в тому, що користувачі почали скаржитись на проблеми із роботою акумулятора, а саме його поганою оптимізацією. Так, після оновлення в більшості випадків така ситуація спостерігається досить часто. Але проблеми з автономною роботою акумулятора на iPhone зберігається вже близько 2 тижнів, що не є варіантом норми. Сама компанія Apple поки не коментує ситуацію.

І так, користувачі скаржаться на низький час роботи акумулятора після оновлення свого iPhone до iOS 16. Загалом, після отримання такого масштабного оновлення як iOS 16, це могло б бути цілком нормально. Так як оновлення певний час працює у фоновому режимі для переіндексації програм, фотографій, інших файлів. Тому його фонова робота справді знижує час автономної роботи батареї. Але в нормі після повної переіндексації, час використання акумулятора повертається до нормального стабільного стану. В даному випадку скарги все ще продовжують надходити і користувачі впевнені, що дане оновлення все ж має в собі недоліки, які і скорочують час роботи батареї.

Деякі з користувачів говорять про те, що таке оновлення навмисне скорочує час автономної роботи батареї, що пов’язано із виходом нових iPhone, а саме 14 серії. Хоча це й не дивно, адже такі ситуації та розмови в мережі поширюються після кожного випуску нових ґаджетів Apple.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Як ми зазначали вище, сама компанія поки не коментує проблеми із даним оновленням. Зараз вона випустила версію iOS 16.0.2, тому нам залишається надіятися, що компанія зверне увагу на дані скарги та наступні випуски оновлення iOS 16 все ж виправлять наявні проблеми.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.