Названо смартфони Samsung, які роблять найкращі фотографії

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Сьогодні мало хто носить із собою фотоапарат, оскільки мобільні телефони стали нашим найкращим союзником для спілкування, фотографування чи записування відео. Одним із брендів смартфонів із найкращими характеристиками є Samsung, який показав нам, на що він здатний у кількох моделях.

Якщо ви збираєтеся купити телефон з хорошою камерою, то варто звернути увагу на наступні пристрої. Вам не потрібно витрачати багато, щоб отримати бажані результати, але, звичайно, якщо ви хочете більше функцій, вам доведеться витратити трохи.

Тепер ми розуміємо, що потенціал камери нового покоління телефонів Samsung набагато вищий, але ми не завжди отримуємо ідеальне зображення. Щоб допомогти нам, нам доведеться скористатися трюком з камерою One UI (система Samsung), який інтуїтивно пропонує перемістити телефон в інше місце або змінити об’єктив.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Galaxy S22 Ultra

Флагманському смартфону південнокорейської компанії не вистачає всього, особливо коли справа стосується фотографії. Якщо ми шукаємо телефон Samsung з найкращими фотографіями, ми повинні звернути увагу на моделі Ultra останнього покоління.

Об’єктив з роздільною здатністю 108 мегапікселів є його головною перевагою, що дозволяє побачити якомога більше деталей. Однак хороший досвід роботи з камерою доповнюється широкими кутами огляду тощо, але це не створює спотворень. Що найбільше привернуло увагу всіх тестувальників камер у цій моделі, так це телеоб’єктив, який мав вибір між 3-кратним або 10-кратним оптичним збільшенням, і він робив напрочуд гарні фотографії Місяця.

Galaxy S22

Цього 2022 року Samsung вирішив зменшити розмір цього смартфона, щоб зробити його компактнішим і краще поміщатися в кишені, але він має таку ж чудову камеру, як і S22+. Основний об’єктив власного виробництва з роздільною здатністю 50 Мп дозволяє отримувати чудові зображення, а фронтальна камера також забезпечує чітке зображення вдень і вночі.

Також не бракує 3-кратного збільшення та надширококутної камери для ідеального поєднання. Існує також оптична стабілізація зображення або запис 4K, щоб, якщо у нас є камери, ми могли увічнити спогади.

Galaxy A52s

У середньому ціновому діапазоні також можуть бути чудові камери, про що свідчить один із найкращих смартфонів року, Samsung Galaxy A52s. Його рекомендують багато людей, у тому числі тому, що всі люблять його фотографії. Якщо ми хочемо, щоб нас помітили в соціальних мережах, все, що нам потрібно зробити, це сфотографувати улюблені місця на камеру 64 Мп.

Смартфон оснащений ширококутним об’єктивом з роздільною здатністю 12 МП, датчиком глибини, який можна використовувати для створення портретного режиму, і макрооб’єктивом, який забезпечує спеціальні тіні для захоплення дрібних деталей. Коли справа доходить до селфі, це один із найкращих варіантів, тому що з 32 МП фотографії говорять самі за себе.

Отже, на завершення можна сказати, що у корейської компанії Samsung є й інші телефони, які роблять чудові фотографії та відео. Але ми перерахували ті моделі телефонів, які перевірили на собі.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.