Головна фішка iPhone на думку шанувальників Samsung

Один з перебіжчиків з iOS на Android, журналіст Майк Таннасійчук розповів про те, чого йому не вистачає в смартфонах Samsung.

Майк перейшов на Android три роки тому через те, що в пристроях серії Galaxy є підтримка карт пам’яті. Тоді гаджети корейської корпорації здалися йому досить цікавими і функціональними, щоб замінити ними iPhone. При цьому він зіткнувся з великою проблемою, яка сильно зіпсувала досвід використання смартфонів Samsung, в цілому. Банально, але справа виявилася в тому, що вони рідко оновлюються.

Коли Apple випускає оновлення для iOS, всі власники iPhone, iPad і iPod отримують його майже миттєво. Користувачі Android і зокрема власники пристроїв компанії Samsung нерідко чекають нові версії операційної системи роками. Остання прошивка Android вийшла в серпні 2017 року, але до цих пір не всі власники гаджетів Samsung отримали її, а ті, хто отримав, зіткнулися з масою проблем.

Більш того, про деякі свої продукти корейці просто-напросто забувають. Причому завчасно. І цілком терпимі гаджети, флагмани 2015 і 2016 року швидко йдуть на спокій, тому що не отримують навіть критичні оновлення безпеки. Не кажучи вже про нові функції та можливості.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.