Топ 3 смартфони, які вразили цілий світ

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Смартфони є частиною сучасного світу, але за останні роки на ринку не було якихось проривних моделей, які змінили звичні підвалини. Однак ще зовсім недавно все було по-іншому. Які апарати стали революційними та підірвали світ? Давайте згадувати. 

Samsung Galaxy Note 

Це зараз смартфони з великим дисплеєм нікого не дивують, але, коли вийшов Samsung Galaxy Note, це був справжній шок. Мало того, що модель отримала підтримку стілус, так ще й екран був величезних за тими мірками розмірів – 5.3 дюйми. Саме з Samsung Galaxy Note у побут увійшло слово фаблет. 

iPhone 

Перший iPhone став справжнісінькою сенсацією і можна без перебільшення сказати, що поява моделі – одна з найзнакових подій техноісторії. Харизматичний Стів Джобс витончено представив основні фішки гаджета, багато хто з яких ринок до цього не бачив, а також шокував усіх незвичайним дизайном смартфона.

T-Mobile G1 

Мало хто знає, хто саме T-Mobile G1 виявився першим смартфоном під керуванням ОС Android. Гаджет отримав незвичайний дизайн і зовні нагадував китайську іграшку, а не прабатьку всіх сучасних телефонів. Однак це не завадило пристрою назавжди увійти в історію і стати ідейним натхненником для інших виробників. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.