Розкрито дизайн нового Moto Razr 2022

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Сьогодні було розкрито дизайн нового смартфона компанії Motorola – Moto Razr 2022. Він був анонсований у серпні цього року на китайському ринку, а зараз перед виходом на світовий ринок ми можемо побачити його повний дизайн.

І так, смартфон Moto Razr 2022 це складний телефон, який отримав більший зовнішній дисплей, якщо порівнювати його з попередником. Розмір його становить 2,7 дюйма, що дозволяє виконувати додаткові завдання із повідомленнями, дзвінками, сповіщеннями, тощо. Головний екран отримав розмір 6,7 дюйма. Частота його оновлення становить 144 Гц.

Також завдяки отриманим зображенням ми бачимо, що пристрій буде обладнаний подвійною камерою. Раніше вже надходила інформація, що датчики основної камери в Moto Razr 2022 будуть на 50 Мп та 13 Мп. Передня панель отримає 32-мегапіксельну фронтальну камеру, яка знаходитиметься по центру екрану у спеціальному отворі. Збоку телефон отримав сканер відбитків пальців, також повідомляється про наявність захисту від попадання води.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Щодо інших характеристик, то смартфон працюватиме на процесорі Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1 SoC. Операційна система – ОС Android 12 MyUX 4.0. Акумулятор буде ємністю 3500 мАг з підтримкою швидкої зарядки потужністю 33 Вт.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.