Закінчилася епоха смартфонів Xiaomi на Android One

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Xiaomi оновила список фірмових пристроїв, офіційну підтримку яких завершено. До останньої редакції (від 22 вересня) потрапив смартфон Mi A3, випущений у середині 2019 року. Це був останній апарат компанії, випущений за програмою Android One.

У рамках цієї програми різні компанії випускали смартфони, які постачалися без будь-яких фірмових надбудов. Також користувачі таких апаратів навчали наближеного досвіду до того, що пропонувався на пристроях від Google. Xiaomi Mi A3 став останнім таким апаратом від китайської компанії і тепер він входить до списку пристроїв із підтримкою, що завершилася. Це означає, що для нього більше не виходитимуть жодні оновлення, включаючи патчі безпеки. Зазначимо, що Xiaomi Mi A3 був випущений із попередньо встановленою операційною системою Android 9, а останньою офіційною прошивкою для нього стала Android 11.

І хоча нових смартфонів у рамках програми Android від Xiaomi не було вже три роки, нещодавно з’явилися чутки , що компанія готує нову серію пристроїв для ентузіастів під брендом Redmi. Гаджети будуть працювати на версії Android. Зважаючи на все, першим її представником став Redmi A1 .

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.