Копія iPhone 14 Pro. Опубліковано перше фото лицьової панелі Xiaomi Civi 2

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Xiaomi опублікувала фотографію фронтальної панелі Xiaomi Civi 2. Варто визнати, що попереду смартфон нагадуватиме iPhone 14 Pro завдяки овальному вирізу в центральній верхній частині екрану. Сам екран має гіперболоїдний дизайн, як його називають у Xiaomi, тобто є вигнутим з боків. Дизайн задньої панелі нам показали вчора.

Згідно з офіційним поданням, смартфон отримає найпотужнішу фронтальну систему обробки зображень в історії Xiaomi для створення чудових селфі. Що стосується системи основних камер на задній панелі, офіційний представник заявив, що Xiaomi Civi 2 буде оснащено такою самою основною камерою, що і флагмани компанії.

За чутками, Xiaomi Civi 2 матиме 6,55-дюймовий дисплей Full HD AMOLED-дисплей з частотою оновлення 120 Гц з підтримкою розширеного динамічного діапазону Dolby Vision і підекранний сканер відбитків пальців. Також смартфону приписують технологію швидкого проводового заряджання Xiaomi потужністю 67 Вт. Очікується, що Xiaomi Civi 2 буде оснащено однокристальною системою Snapdragon 7 Gen1.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Раніше Xiaomi офіційно оголосила, що проведе прес-конференцію 27 вересня, на якій буде представлено Xiaomi Civi 2 – наступний найкрасивіший смартфон компанії.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.