OnePlus 10 Pro вже отримав стабільну версію Android 13

OnePlus випустила стабільну (тобто фінальну) версію Android 13 для свого флагмана OnePlus 10 Pro. Компанія зробила це дуже швидко: прем’єра OxygenOS 13 на базі Android 13 відбулася в серпні, через тиждень з’явилася перша бета-версія, і ось зараз, лише через півтора місяця, компанія випустила стабільну OxygenOS 13 для OnePlus 10 Pro. Прошивка поки доступна тільки для учасників програми відкритого бета-тестування, але незабаром відповідне оновлення повітря отримають всі користувачі OnePlus 10 Pro.

За швидкістю випуску Android 13 для свого флагмана OnePlus обійшла і Xiaomi, і Samsung – відповідні прошивки для Xiaomi 12S і Samsung Galaxy S22 поки що представлені бета-версіями. Щоправда, OnePlus відома тим, що часто випускає проблемні прошивки, і цього разу ситуація може повторитися.

Що ж до нововведень у фінальній OxygenOS 13, то їх багато: оптимізована продуктивність, з’явився «ігровий движок» HyperBoost GPA 4.0, що дозволяє «стабілізувати частоту кадрів і збалансувати продуктивність і енергоспоживання в ключових сценаріях», оптимізовано режим Always-.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.