Samsung Galaxy S23 все-таки отримає фірмовий процесор Exynos

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Samsung продовжує працювати над смартфонами лінійки Galaxy S23, і, завдяки утечкам, уже відомі деякі очікувані характеристики. Свіжу порцію інформації поділився інсайдер Ice Universe, який розповів про внутрішні різногласіях компаній у відношенні конфігурації заліза майбутніх новинок.

Як стверджує джерело, мобільний підрозділ Samsung недовільно працює деякі фірмові пристрої на чіпсетах Exynos і має намір повністю перевести майбутні флагмани на процесори Snapdragon. Але керівництво компанії налаштовано на продовження використання «домашніх» мобільних платформ, тому наряду в майбутній серії варто очікувати появу версії на базі SoC Exynos 2300.

По слухам, готові до випуску флагмани бренду зберігають діагональ дисплеїв своїх предшественників, але будуть більш продвинутими у відношенні інших комплектуючих. У фірмовій серії, за слухами, традиційно входять три моделі: Galaxy S23, Galaxy S23+ і Galaxy S23 Ultra, які оснащені 200-мегапіксельним датчиком. Представники Samsung інсайдерську публікацію офіційно не прокоментували.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.