Categories: Смартфони

Багато покупців не дочекаються початку продажів Nokia 9, здатного затьмарити Galaxy S9

Share

В рамках виставки MWC 2018 у Барселоні фінська корпорація HMD Global представила публіці флагманський смартфон Nokia 8 Sirocco, але з величезним мінусом. Цей телефон оснащений процесором Snapdragon 835, а не новітнім Snapdragon 845, який можна зустріти в Sony Xperia XZ2 , Samsung Galaxy S9 (модель для ринку США), LG G7 Neo і інших смартфонах топового рівня. Керівництво фінської компанії розуміє, що їх новий мобільний пристрій з флагманського модельного ряду не може конкурувати з рішеннями від інших брендів, тому зараз активно ведеться розробка нового телефону – Nokia 9.

Смартфон Nokia 9 стане найбільш технологічним і просунутим з усіх, які коли-небудь випускала компанія HMD Global. У ньому можна буде зустріти 5,7-дюймовий OLED-екран з здатністю 2880 на 1440 пікселів (QHD +) і співвідношенням сторін 18:9, топовий 8-ядерний процесор Qualcomm Snapdragon 845 з тактовою частотою 2,8 ГГц, графічний прискорювач Adreno 630, модем Snapdragon X20 LTE, 6/8 ГБ оперативної і 64/128 ГБ постійної флеш-пам’яті, а також акумуляторну батарею ємністю 3250 мАг.

Не обійдеться, звісно, ​​і без подвійної основної камери, яка в Nokia 9 матиме роздільну здатність 13 Мп, а доповнить її оптика Zeiss, що вважається чи не найкращою на ринку. Фронтальна камера нового фінського флагмана зможе робити 5 Мп знімки, але з широким кутом огляду. Таке технічне оснащення дозволить новинці затьмарити Samsung Galaxy S9, але цього, ймовірно, ніколи не відбудеться.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Як повідомляють обізнані джерела, офіційна презентація Nokia 9 на Snapdragon 845 відбудеться тільки через півроку. Телефон покажуть публіці на виставці IFA 2018 у Берліні, яка пройде в перших числах вересня. У продаж ж новий смартфон надійде тільки в кінці вересня або першій половині жовтня. Це означає, що майже всі його потенційні покупці, які могли і хотіли б його купити, просто його не дочекаються, тому як до цього моменту на ринку буде повно смартфонів топового рівня.

За попередніми даними, купити Nokia 9 можна буде приблизно за $1100. Очевидно, що при такому пізньому анонсі і наявності безлічі конкурентів, які будуть коштувати в два рази дешевше, новий фінський флагман від HMD Global позбудеться багатьох покупців, тому що на той час цінник на Samsung Galaxy S9 значно впаде, а в продаж надійдуть доступні за ціною телефони від Xiaomi, OnePlus, Meizu і інших брендів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Закінчив ТНТУ, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, нові медіа, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Головний редактор iTechua.com. Дякую, що читаєте нас. Є питання, пропозиція або щось цікаве? Пишіть на skarbykdj@gmail.com

Опублікував
Скарбик Павло
  • Останні записи

    Nintendo Switch 2 втратить свою фірмову фішку

    Гравці більше не почують приємного натискання кріплення джойконів. Про це пише іспанське видавництво Vandal.  За…

    29.04.2024

    В мережу потрапили ціни на новий Samsung Galaxy F55 5G

    Південнокорейський технологічний гігант Samsung нещодавно представив на індійському ринку новітні смартфони Galaxy M15 5G і…

    29.04.2024

    Експерти назвали зміни на які чекати у смартфонах

    Якщо сьогодні ми купуємо смартфон, то є ймовірність, що, поки ми донесемо його до дому,…

    29.04.2024

    Оновлення Samsung Galaxy S25 Ultra розчарує користувачів

    У тому числі це означає і те, що Samsung доведеться шукати інші способи продовжити час…

    29.04.2024

    Анонсовано оновлення класичного Nokia 3210

    Компанія HMD Global підтвердила вихід поновлення класичної моделі кнопкового телефону Nokia 3210. Свіжу версію пристрою…

    29.04.2024

    Названо смартфони Samsung які більше не оновлюватимуться – список

    Samsung позбавляє підтримки майже 50 моделей Galaxy Видання Gizmochina опублікувало список смартфонів, які не будуть…

    29.04.2024