iPhone 13 Pro Max проти iPhone 14 Plus: хто кращий

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Після презентації нових смартфонів компанії Apple, користувачів цікавить продуктивність нових пристроїв та зміни у новинках. Звісно, багато користувачів порівнюють нові смартфони із старими айфон, таким чином визначаючись, чи варто замінювати свій пристрій на новинку. Одразу відмітимо, що при виборі цих двох смартфонів, ми б обрали iPhone 13 Pro Max. Давайте зараз з цим розберемось.

Екран

iPhone 13 Pro Max та iPhone 14 Plus  мають однаковий екран, тобто і розмір, і роздільну здатність. Тому тут переваги немає ніхто.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Процесор

13 Pro Max та новий смартфон 14 Plus обладнані чіпом A15. Можна сказати, що новий пристрій відстає на рік, так як з минулого року покращень в процесорі не отримав. Але це не означає, що даний процесор не справлятиметься з своєю роботою, ні, він показує справді хорошу продуктивність та з легкістю може конкурувати із процесорами, запущеними цього року.

Зарядка

Враховуючи те, що Apple уже протягом кількох років не оновлює свою дротову та бездротову зарядки, то тут обидва смартфони отримали одну й ту саму потужність в плані заряджання.

Як бачите, основні параметри обидвох моделей є однаковими. Але якщо порівнювати глибше, то iPhone 13 Pro Max все ж має переваги над iPhone 14 Plus. І ми виділили такі:

  • Підтримка високої адаптивної частоти оновлення на 120 Гц;
  • Краща якість фото завдяки потрійній камері, зокрема завдяки більшій діафрагмі надширококутного об’єктива, підтримці оптичної стабілізації та 3-кратного оптичного збільшення.

Саме тому, ми робимо висновок, що iPhone 13 Pro Max є більш потужнішим та не рекомендували б замінювати його на 14 Plus, тим більше беручи до уваги його високу вартість.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.